Menu

Гостоприемница Балова Шума Featured

Splinter Cell: Blacklist Splinter Cell: Blacklist

Гостоприемница Балова Шума е разположена в едноименния мемориален комплекс над с. Гаврил Геново, общ. Георги Дамяново, обл. Монтана, увековечаващ борбата за независимост и демокрация от Чипровското въстание 1688г. до наши дни. Всред дъбова гора, много зеленина, отдалечена от населени места, това е идеалното място за отмора, тайна среща или другарска сбирка.

Гостоприемница “Балова Шума” е разположена в едноименния мемориален комплекс над с. Гаврил Геново, общ. Георги Дамяново, обл. Монтана, увековечаващ борбата за независимост и демокрация от Чипровското въстание 1688г. до наши дни. Всред дъбова гора, много зеленина, отдалечена от населени места, това е идеалното място за отмора, тайна среща или другарска сбирка.

На 95км. от София през Петрохански проход, на 22 км от Берковица, на 15км. от Монтана, 48км. от Белоградчик, 80км. от Видин и 55км. от Враца, обектът е най-подходящото място за подслон, ако сте решили да посетите и опознаете северозападната и все още неоткрита достатъчно част от България.

За командированите и други гости на Монтана решили да нощуват и похапнат в извънградска среда и спокойствие, предлагаме допълнителни отстъпки и фактури за предоставените услуги.

За решилите да съчетаят почивка сред природата при нас, с духовно пречистване и други православно-християнски ритуали наблизо е Лопушански манастир (6км.) и Чипровски манастир (18км.)

More in this category: Опус 44 ООД »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Comunicator BG Карта

pretext

posttext