Menu

Пчелен мед Дар

Добави към любими
Контакт Адрес: Стара Загора, бул.Патриарх Евтимий 121
https://comunicatorbg.com/med_dar.html
Добавена 2014-07-22 22:41:35

Описание

Пчелен мед Дар

Гамата от пчелни продукти, които ви предлагаме са плод на 20 годишният ни опит в тази област. Отглеждаме около 400 пчелни семейства. Качеството и натуралният вид на продуктите са водещи в нашата практика. Практикуваме подвижно пчеларство и благодарение на това добиваме разнообразни видове мел-акациев, лавандулов, липов мед, билков и мановмед от Странджа.

Медът съдейства за увеличаване на хемоглобина в кръвта, укрепва сърдечносъдовата дейност, под помага усвояването на калция при децата. Поради алкалното си действие, медът се препоръчва при стомашно-чревни заболявания. Витамините/В1, В2, В6, К, С, Д/, подпомагат обмяната на веществата и дейността на жлезите с вътрешна секреция, подобрява дейността на черния дроб. Етеричните и смолисти вещества действат ободряващо на хора с умствено или физическо натоварване или след тежко боледуване. Полезен е при високо кръвно налягане и артеросклероза. Има антисептични и антибиотични свойства.

Дневната доза мед за човек е 1-2 грама на килограм. Да се съхранява добре затворен и да не се нагрява повече от 45°С, над които се унищожават голяма част от ензимите и антибиотичните фактори.

Място

Стара Загора
бул.Патриарх Евтимий 121

Comunicator BG Карта

Гостоприемница Балова Шума

Юли 04, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в едноименния мемориален комплекс над с. Гаврил Геново, общ. Георги Дамяново, обл. Монтана, увеко...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext