Menu

Агенция за недвижими имоти Капитал

Добави към любими
Контакт Адрес: Благоевград, ул.Стефан Стамболов 8
comunicatorbg.com/kapital_estate.html
Добавена 2014-02-12 01:52:02

Описание

Агенция за недвижими имоти Капитал

Добре дошли в профила за недвижими имоти в Благоевград. Агенция за недвижими имоти КАПИТАЛИНВЕСТ е основана през 1997 г. Основната дейност на агенцията е покупко - продажба на недвижими имоти - парцели, къщи, апартаменти, земеделски земи, търговски и промишлени обекти; наемане и отдаване под наем на недвижими имоти; управление на недвижими имоти; оценяване на недвижими имоти в т.ч. и земеделски земи; консултации във връзка с недвижими имоти; съдействие при кредитиране от банки; маркетингови проучвания и реклама.

 

Агенция за недвижими имоти КАПИТАЛИНВЕСТ предлага:

  1. продажба на недвижими имоти: парцели, офиси, заведения, магазини, земеделски земи ...
  2. продажба на апартаменти: двустайни апартаменти, тристайни апартаменти, ново строителство ...
  3. продажба на къщи: едноетажни къщи, двуетажни къщи ...
  4. отдаване под наем: апартаменти под наем, къщи под наем, самостоятелни стаи под наем, квартири ...

В сайта на агенция за недвижими имоти КАПИТАЛИНВЕСТ може да намерите обявите за желаните и търсени от Вас обекти: апартамент в Благоевград, къща в Благоевград, парцел в Благоевград, офис в Благоевград, заведение в Благоевград, магазин в Благоевград.

Чрез дългогодишния ни опит в областта на недвижимите имоти ние детайлно опознаваме пазара и компетентно налагаме своите високи изисквания за качествено обслужване. Гарантираме добра организация, професионална етика и точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение.

Агенция за недвижими имоти КАПИТАЛИНВЕСТ непрекъснато развива и разширява своята дейност, отчитайки съвременните тенденции на пазара за недвижими имоти и в съответствие със специфичните нужди на клиентите.

Главната ни цел е изграждането и поддържането на коректни и професионални взаимоотношения с всички наши клиенти и партньори. Точност, коректност и обслужването на европейско ниво са нашите главни приоритети. Ние предлагаме на нашите клиенти нови възможности за инвестиции, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на всеки клиент.

Доверете се на нашия екип- ние сме винаги насреща да Ви консултираме и да Ви помогнем с професионални съвети по отношение на покупко- продажбите, банковото кредитиране и управлението на Вашия имот.

 

Доверете ни се, защото да работим с Вас е удоволствие за нас.

Място

Благоевград
ул.Стефан Стамболов 8

Comunicator BG Карта

Гостоприемница Балова Шума

Юли 04, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в едноименния мемориален комплекс над с. Гаврил Геново, общ. Георги Дамяново, обл. Монтана, увеко...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext