Menu

ЕТ Унитермал

Добави към любими
Контакт Адрес: гр.Бургас и Стара Загора
Телефони: 0897 330 786 / 0892 000 417
comunicatorbg.com/unitermal.html
Добавена 2014-01-27 12:43:32

Описание

ЕТ Унитермал

Фирма ETУнитермал е специализирана в областта на проектирането, доставката и монтажа на отоплителни, газови, ВиК и слънчеви системи. В основата на дейността ни е залегнала идеята за реализиране на значителни икономии, като резултат от използването на възобновяеми енергийни източници.

Фирмата предлага всички компоненти за изграждането на отоплителни, газови, ВиК и слънчеви системи - Газови котли,камини с водна риза, алуминиеви и панелни радиатори, тръби, помпени възли, коминни тела, въздуховоди и др., гарантирайки висока ефективност на изгражданите системи, в зависимост от индивидуалните изисквания на всеки клиент.

 

В екипа на фирмата има квалифицирани инженери в обастта на топлинната и масообменната техника, които проектират и ръководят монтажът на изгражданите отоплителни системи, при спазване на съвременните европейски норми и стандарти.

 

Целта на ЕТ Унитермал е коректното обслужване на клиентите, предоставяне на конкретни инженерингови решения, високо качество на предлаганите от нас стоки и услуги на добра цена.

 

Място

Бургас
ул.Александровска 53

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext