Menu

Контакт Адрес: Варна, бул. Христо Смирненски 173
Телефон: 0876 632 034 / 052 783 098
comunicatorbg.com/kika.html
Добавена 2013-10-31 10:23:58

Описание

Мебели КИКА

КИКА БГ както  и персоналът работещ във фирмата, имат една основна цел - всеки избрал мебели КИКА БГ да стане техен верен приятел. Докоснете се до мебели КИКА БГ и усетете топлината и уюта, които излъчват. Обзаведете се с мебели КИКА БГ и придайте на интериора неповторима атмосфера и изтънченост. Избирайки мебели КИКА БГ вие избирате комфорт и лукс!

Кои сме ние ?

Търговска марка КИКА БГ произвежда мебели за своите клиенти от 2005 година. С течение на времето нашите мебели са се наложили като качествени, стилни  и удобни . Фирмата  е специализирана не само в производството и продажбата на мебели, но и в самото им проектиране. Разполагаме с база, оборудвана със съвременна техника, която ни позволява да постигаме високо качество на нашите изделия. Работим с висококачествени материали, с гарантиран произход от водещи европейски производители.

В нашите офиси работят екипи от специалисти, които ще ви помогнат с  професионален съвет за изпълнението на идеята ви. Ние знаем, че всеки клиент е уникален относно своите вкусове за обзавеждане и за това имаме индивидуален подход към всеки, който избере мебелите с  нашата търговска марка. За нас удовлетворението от свършената работа е по-голямо, когато и Вие сте доволни. Чрез постоянното обогатяване на асортимента от предлагани артикули, ние се надяваме всеки от Вас да открие идеалното обзавеждане при нас. Дори това да не стане, ние ще го създадем специално за Вас, съобразено с вашите вкусове и фантазии. Основното в нашата политика е достигането на оптимално съчетание между цена и качество.

 

Място

Варна
бул. Христо Смирненски 173

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext