Menu

A+ A A-
Контакт Адрес: Варна, бул. Съборни 16
Телефони: 0895 45 12 83
comunicatorbg.com/toti_make_up.html
Добавена 2015-04-03 11:34:18

Описание

Toti Make Up

Добре дошли в моя личен сайт. Казвам се Тотка Цонева Андонова, но за повечето хора, които ме познават – просто Тоти. Израстнала съм в среда на художници и изкуството винаги е било неизменна част от живота ми. Предпочитах дълго време да е просто хоби. Да пазя удоволствието само за себе си, но осъзнах, че ако това работя през цялото време(а не понякога),ще се чувствам много по-удовлетворена.

И така реших да превърна хобито в професия. Учих при майстор-гримьора Оливера Арнаудова и от 2007г.се занимавам само с грим.Повярваха в мен и ми дадоха шанс в началото в SEVENTEEN и RADIANT. От 2007г. до 2012г. бях техен гримьор. От 2012г.съм гримьор на INGLOT. Най-голямото предизвикателство за мен е да съм в крак с работата си, и всичко ново свързано с нея.

Гримирането е почти магическа дейност, както за гримьора, така и за клиента. Грима – това не е толкова мода. Грима – това е изкуството да подчертаем достойнствата на лицето и да изявим неговата индивидуалност-независимо от това, кое е модно в момента: пухкави устни, котешки очи или изкуствени мигли. За тези, които искат да се потопят и научат тайните на тази магия, предлагам обучение (базов курс).

Работила съм по съвместни проекти с BOHOCHIC HOUSE, INTELLIGENT CLOTHING BY NORA VACARELOVA, PRETTYBOX, ШВЕШКИ ИСТОРИИ, SANTE, LOGONA&SANTE и други. Също така с фотографите Светла Йорданова – Шве, Милен Леземан, Балин Балев, Денис Мутлу, Цанислав Христов, Владимир Ладев, Красимир Кънев, Мария Милева...

Козметичната индустрия предлага широк асортимент от продукти за подобряване на външния вид, както и за самочувствие. Днес пазара изобилства от козметика за нуждите на всеки.

Аз съм избрала няколко професионални марки: INGLOT, RADIANT, PEGGY SAGE, GLAZEL VIZAGE, COVERMARK и др., което гарантира качествен и дълготраен ефект от моята работа.

Място

Варна
бул. Съборни 16

Comunicator BG Карта

pretext

posttext