Menu

A+ A A-

Перфект Гарант ЕООД

Добави към любими
Контакт Адрес: Бургас, ул.Кооператор
comunicatorbg.com/perf_garant.html
Добавена 2013-10-02 00:40:18

Описание

Перфект Гарант ЕООД

Фирма ПЕРФЕКТ ГАРАНТ ЕООД  е официален представител на автомобилни газови уредби LANDI и LANDIRENZO за град Бургас .Централният офис на фирмата се намира в комплекс Меден Рудник , ул.Кооператор (Стопански двор).
Основният предмет на дейност на фирмата е дистрибуция, монтаж и обслужване на системи за пробан бутан и метан.

От 2003 год. фирма ПЕРФЕКТ ГАРАНТ ЕООД е партньор с единствения оторизиран представител за България и Македония Таньо Видев 62 ЕООД.
ПЕРФЕКТ ГАРАНТ ЕООД представя успешно продуктите на LANDI и LANDIRENZO за град Бургас и област Бургас.Фирмата е упълномощена да извършва ремонт и монтаж на автомобилни газови системи както и сервизно обслужване с гарантирана гаранция и след това.

Целта на фирмата е в това да се използват модерни и съвременни системи ,с които да се избегне замърсяването на околната среда, да предложим екологични и разнообразни продукти от които    всеки клиент да остане доволен от избора си на италианска газова система и достъпна цена.

Ключът към успеха на фирма ПЕРФЕКТ ГАРАНТ ЕООД  може да се изрази с няколко думи : ПРОФЕСИОНАЛНОСТ!СИГУРНОСТ!КАЧЕСТВО! ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ!

 

Място

Бургас
ул.Кооператор

Comunicator BG Карта

pretext

posttext