Menu

A+ A A-

ЕТ ПЕТЪР СЛАВОВ

Добави към любими
Контакт Адрес: Силистра, бул. Македония 2
Телефони: 0879 89 55 44
comunicatorbg.com/petar_slavov.html
Добавена 2014-12-15 11:39:40

Описание

ЕТ ПЕТЪР СЛАВОВ - Сервиз за газови уредби Силистра

Газови уредби, това са устройства които работят с авто газ, това е общо наименование за втечнен нефтен газ (LPG) и се използва като гориво в двигателите с вътрешно горене в автомобилите, както и в стационарни приложения като генератори. Това е смес от пропан и бутан, затова едно от познатите наименования е пропан-бутан.

Газовите уредби са еквивалент на екологични системи, авто газ се използва широко като зелено гориво, тъй като намалява емисиите на изгорели газове. По-конкретно, с газови уредби се намаляват емисиите на CO2(въглероден двуокис) с около 35% в сравнение с бензина.

Защо да монтирам на автомобила си газова уредба на ниска цена? Предимствата на авто газ системите са снижаване на шума в двигателя и намаляване на чувствителността към претоварване; с газови уредби се постига много по-добра хомогенизация от бензина при смесване с въздуха; отмиването на тънкия маслен филм по стените на цилиндрите; газовите уредби не разреждат моторното масло; при газовите уредби има сериозно намаляване на вредните весщества, съдържащи се в изгорелите газове, което означава, че с газови уредби правим въздуха малко по-чист; цената на газта е значително по-ниска от тази на бензина, ето защо на практика се движите с много по-малко пари.

Място

Силистра
бул. Македония 2

Comunicator BG Карта

pretext

posttext