Menu

Обувна фабрика SHOOZ

Добави към любими
Контакт Адрес: Ямбол, Преслав 269
Телефон: 0878/ 860 787; 0878/ 860 789
comunicatorbg.com/shooz.html
Добавена 2013-09-17 00:55:26

Описание

Обувна фабрика SHOOZ - Ямбол

Обувна фабрика SHOOZ  - Ямбол Фирма „ SHOOZ “ е създадена през 1999 година в Ямбол. Първоначално производството на фирмата включва няколко модела, като изработва изделия от изкуствена и естествена кожа. От 2001 година сме специализирани в изработването на обувки само от естествена кожа. Фирмата работи предимно с италиански висококачествени кожи и хастари. Цеховете на „SHOOZ“на площ от 600 квадрата. Разполагаме с най - модерна и съвременна техника за изработване на висококачествени обувки. В „SHOOZ“ работи екип от високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в производството на обувки. Моделиер изработва моделите за всеки сезон и следи за най - актуалните модни тенденции. Отговорникът за качеството на фирмата следи изделията да бъдат винаги идеално изработени. Всеки сезон фирма „SHOOZ“ изготвя над 50 модела обувки. Колекциите са мъжки и дамски, като основното е да бъдат преди всичко удобни и да има равновесие в съотношението
качеството - цена.

Марката

Ние създадохме обувките „SHOOZ“ с идеята нашите клиенти да се чувстват винаги удобно. През годините нашите обувки доказаха, че хората които ги носят се чувстват елегантни в делник и празник. Водени от тези наши правила ние произвеждаме обувки само от естествени висококачествени кожи и хастари. За нас е особено важно клиентите ни да изживяват максимално удобство в забързания живот и да носят с лекота и удоволствие нашите обувки. Ние вярваме, че за да бъде една обувка добра трябва да се намери идеалната хармония между ортопедични ходила, качествена кожа и перфектна изработка.

Колекциите ни за дамите са за жената, майката и бизнес дамата. Всяка от тях може да открие нещо от себе си в нашите модели.

Мъжките ни колекции са насочени към съвременния мъж, който е спортно елегантен и готов да заложи на комфорта и качеството.

 

Гарантираме за перфектното качество на нашите изделия.

 

Вярваме, че ще харесате нашите обувки и те ще станат неизменна част от вашето ежедневие.

 

Надяваме се, че ще бъдем необходимата добавка към вашия живот.

 

Място

Ямбол
Преслав 269

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext