Menu

Контакт Адрес: София, бул. Свети Наум 29
Телефони: 0884 82 93 68 / 0887 72 74 74
comunicatorbg.com/top_flowers.html
Добавена 2013-11-28 14:45:50

Описание

Top Flowers

Началото винаги е трудно, но благодарение на добре организирания ни екип и подкрепата на приятели, партньори и най-вече семействата ни скоро отпразнувахме навършването ни на една година.

Една наистина успешна и много цветна и ценна за нас година. За това време успяхме да спечелим доверието и уважението на хиляди доволни клиенти, да изградим стабилна мрежа от партньори, да предложим нестандартни предложения и артикули, цените ни да бъдат достъпни за всички и да обръщаме специално внимание на Вас - нашите клиенти така, че да се чувствате винаги добре дошли при нас и да бъдете нещо повече от клиент!

Екипът ни с гордост Ви представя най-новият ни проект а именно E-Shop Top Flowers !

Това е една голяма стъпка за нас и упорито ще продължаваме да Ви радваме с красотата на природата, поднесена по един невероятен начин и оформена, така че да спре дъха на всеки, който я зърне и се докосне до нея.

Надяваме се, чрез E-Shop ще успеете да се запознаете с повечето ни модели на букети и аранжировки, както и да разгледаде всички останали продукти предлагани от нас...и не на последно място за да бъдем едно по-достъпно, по цветно и по-модерно място за даряване на усмивки и мечтаните фантазии...

 

Място

София
бул. Свети Наум 29

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext