Menu

Здравословно хранене body's food

Добави към любими
Контакт Адрес: София, жк. Обеля, ул. 3 № 7a
Телефони: 0877 010 439
comunicatorbg.com/rest_bodys_food.html
Добавена 2016-07-13 14:19:10

Описание

Здравословно хранене body's food

Body's food

Приятната обстановка и антиките събирани с много любов и желание от собствениците са очарованието на ресторанта. Живейте в стила на времето си. Хранете се за удоволствие на сетивата. Празнувайте, където ще ви глезят максимално. Точно това е възможно без грам усилие в ресторант-градина "Шараните". Вашият кулинарен избор може да направите от богатото меню, характерно с изисканите си рибни деликатеси, великолепни салати, традиционна българска и европейска кухня. Заведението, разполагащо с 108 места, е подходящо място за вашите срещи с приятели, романтика, бизнес срещи, семейни срещи, гледане на мач, сватби, коктейли, чествания, частни партита, тържества, банкети, коктейли , фирмени празници или просто обяд и вечеря за двама! В ресторанта ще откриете и прекрасна лятна градина, превръщаща мястото в истински оазис през горещите летни вечери. А ако желаете можете сами да изберете шаран, дори да го уловите в нашия шадраван , а ние ще го приготвим по рецепта избрана от вас.

На телефон 0896266401 можете да се свържете с Николай Костадинов - Майстор на спорта и балкански шампион, който да изготви вашия индивидуален хранителен режим по който ние да ви приготвяме всекидневното меню.

Резервации. Посрещане на входа на заведението. Добро място за групи. Добро място за деца. Храна за вкъщи. Доставка. Кетъринг. Сервитьори и Места на открито.

Минималната сума на поръчките е 13,00 лв.

Място

София
ул. 3 № 7a

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext