Menu

Струнен Дует WEIL

Добави към любими
Контакт Адрес: Пловдив
comunicatorbg.com/weilduet.html
Добавена 2015-03-24 13:23:51

Описание

Струнен Дует WEIL

WEIL е уникален и единствен струнен дует от електрическа цигулка и китара. Идеята на Мая и Папи е да предтавят звукът на цигулката и китарата по нов начин. Публиката да чува модерен звук, съчетан с ефекти, да се наслаждава на познати и авторски мелодии и да се увери, че и визуално дуетът от цигулка и китара може да е нестандартен, ефектен и неповторим.

Програмата на WEIL е подходяща както за голяма сцена, също за частни партита, фирмени събития и други празнични поводи. Богат и разнообразен репертоар.

Включва класическа част, която е едно много неочаквано начало - с акустични инструменти, но в съчетание с много емоция и страст в изпълнението. филмова музика - подбрана от саундтракове на незабравими филми, превърнали се в класика и по вкуса на почти всяко поколение.

Популярни руски мелодии, подходящи за наздравица и любими на българската публика. Авторска музика - от дебютния албум на WEIL с който печелят международният конкурс FAMOUS AWARDS в Лас Вегас през юни 2014.

WEIL са поели предизвикателството да представят и песни от българския фолклор, но с авторски аранжименти и изпълнени инструментално, с които със сигурност докосват сърцата на българската публика. Песните, изпяти от Мая и Папи са подправката в инструменталната програма на WEIL, с което сърцата на публиката са докоснати и спечелени окончателно!

Музикални групи

Място

Пловдив

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext