Menu

ММ Комфорт Сървиз ЕООД

Добави към любими
Контакт Адрес: Добрич, ул. Кубадин 7
comunicatorbg.com/mm-komfort.html
Добавена 2015-02-21 22:00:17

Описание

ММ Комфорт Сървиз ЕООД

ММ Комфорт Сървиз ЕООД е доставчик на социални услуги, регистриран в Агенция за социално подпомагане за предоставяне на услугите: домашен помощник, социален асистент и личен асистент. Осъществяваме дейността си както в страната, така и в Европейския съюз.

Ние разполагаме с квалифицирани медицински и немедицински кадри, с опит в грижите за деца, болни и стари хора. Нашата цел е да бъдем полезни на широк кръг от потребители. Затова сме разработили гъвкава система от услуги на достъпни цени. През 2012г. към. ММ Комфорт Сървиз ЕООД е открит езиков отдел, в който се извършват писмени и устни преводи от и на немски език, както и обучения на деца и възрастни.

Социални услуги Социалните услуги са насочени към потребители, които по една ипи друга причина не успяват да се справят с ежедневните си дейности. Те са съобразени с потребностите, предпочитанията и възможностите им, така че ежедневието да не е проблем за тях и те да се чувстват отново пълноценни членове на нашето общество. Социалните услуги могат да бъдат както от битов характер - пране, чистене, готвене - така и насочени към самия потребител - къпане, обличане, събличане, хранене. Част от социалните услуги е и социалната интеграция на хора с ограничени физически и/или психически възможности.

А нашата цел е да предоставим гъвкави, надеждни и достъпни услуги. Имате възможност да изберете една или няколко от нашите конкретни услуги ипи да се възползвате от готовите пакетни услуги като към тях също могат да се добавят други услуги. А ако не знаете или не сте сигурни от какво имате нужда и колко ще Ви струва, може да ни направите он-лайн запитване, където да ни опишете Вашия случай.

След оценка на потребностите ние Ви изготвяме оферти с примерни индивидуални планове за попзване на нашите услуги като се стремим максимално да откликнем на Вашите нужди, желания и финансови възможности. Всяка оферта може допъпнително да бъде обсъдена и договорена-да се добавят или да отпаднат дадени услуги. Езикови услуги Работата ни с клиенти от чужбина, предимно от Германия, наложи разкриването на езиков отдел. Основната му цел е обучение на лица, желаещи да живеят, учат ипи работят в страни, в които се говори немски език. Отделът извършва също превод на документи и всякакви други текстове. От 2013 год. Езиковият отдеп към ММ КОМФОРТ СЪРВИЗ предлага вече обучение и за деца и ученици.

Социални Услуги Добрич

Място

Добрич
ул. Кубадин 7

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext