Menu

Агенция САСИТ БГ

Добави към любими
Контакт Адрес: Варна, ул. Генерал Цимерман 12, партер 25
comunicatorbg.com/sasit.html
Добавена 2014-12-12 12:57:44

Описание

Агенция САСИТ БГ

Специализирана Агенция за преводи и легализация САСИТ БГ - Варна е водеща Агенция за предоставяне на професионални преводи с високо качество и легализация на документи. Агенцията предлага преводи от и на 30 езика и легализация на документи. Ние работим активно с повече от 40 висококвалифицирани преводачи, специализирани в различни области. Всички преводачи подписват декларация, удостоверяваща верността на превода и гарантирано неразгласяване на информацията от преведения текст.

Екипът на САСИТ БГ работи:

С максимална гъвкавост за постигане на общата цел. Осигурява перфектна координация между различните звена: клиент – преводач – редактор – оформление – куриер – клиент. Точно и коректно изпълнява поръчката в процеса на целия превод.

Отговорност и гаранции при предоставяне на качество:

Внимателно анализираме текстовете, формата на файла, графичния дизайн и правим избор на преводач или екип от преводачи. Предлагаме редакционен преглед и строго контролиране на определените срокове.

Екипът на Агенция Сасит БГ гарантира качество, точност и ефективност за вашите поръчки. Предоставяме консултации по оформление, превод и легализация на официални документи, които осигуряват признаването във всяка страна. Гарантираме високо качество на крайния продукт. Всички преводи на езиците, които предлагаме, са в съответствие с най-високите стандарти и най-добрите международни практики.

Сигурност:

Не разпространяваме информацията, която сте ни поверили. Всички документи и лични данни ще бъдат обработвани съгласно Закона за защита на личните данни www.privacy.gateway.bg; Оригиналите на документите ви не напускат нашия офис и не съществува възможност от загуба. Агенция за преводи „САСИТ БГ”предлага преводачески услуги на различни езици на най-ниските цени. Ако имате нужда от превод на документ, без значение от областта, не се колебайте да се свържете с нас на адреса на офиса.

Място

Варна
ул. Генерал Цимерман 12

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext