Menu

A+ A A-

Аквапарк Груп ЕООД

Добави към любими
Контакт Адрес: Пловдив
comunicatorbg.com/napoqvane1.html
Добавена 2013-08-14 15:56:28

Описание

Аквапарк Груп ЕООД

Ние ще ви предложим всичко за двора и градината на едно място,проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи,охладителни системи с водна мъгла ХОБИ СЕРИЯ И ПРОФЕСИОНАЛНИ, капково напояване, озеленяване, ВиК ремонти и услуги, изграждане на алпинеуми и места за отдих, засаждане на дървесно храстова растителност, доставка на помпи и хидрофорни системи, изграждане на изкуствени езера и декоративни фонтани.

 

АКО ИСКАТЕ ДА СЕ РАЗХЛАДИТЕ ПРЕЗ ГОРЕЩИТЕ ЛЕТНИ ДНИ ПОСЕТЕТЕ СЕКЦИЯ ОХЛАДИТЕЛНИ СИСТЕМИ В НАШИЯ САЙТ!!!

Ние сме млад и амбициран екип от специалисти в областта на озеленяването и напояването. Работим съвместно със своите клиенти за да можем да изградим желаната от тях градина.

 

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ  ОЩЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ СГЛОБЯЕМИ БАСЕЙНИ,КАКТО И ПЪЛНА ГАМА ОТ АКСЕСОАРИ И ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!!!

 

Автоматизирани полини системи

Автоматизираните поливни системи предоставят едно интелигентно и икономично поливане. Чрез използването им осигурявате на всички растения в градината необходимия воден режим. Ще полеете точно толкова, колкото е необходимо и по този начин няма излишно да хабите вода.

 

Ще отпадне опъването на маркучи, пръскачки, пръскането на изпускащи кранове и т.н. Но най-вече, ще сте сигурни че градината ви няма да изсъхне през вашата отпуска, когато ви няма у дома и няма кой да полива.

Ние работим с продукти на HUNTER  и RAIN BIRD водещи фирми в областта на напоителната техника на световния пазар. Богатата и разнообразна продуктова листа на тези фирми ни дава възможност да подберем най-подходящата поливна система в зависимост от изискванията на клиента, релефа, почвените особености и растителността.


Напоителните системи са изградени изцяло под земята. Специален програматор контролира всички разпръсквачи и клапани, като по този начин се постига висока икономия на вода, по-добро нормиране и равномерно поливане. Системата е окомплектована със сензор за дъжд, който при валежи блокира поливката.Всички ние се чудим как градината ни да изглежда свежа, хубава и зелена през лятото, когато прекарваме най много време навън.

 

Тайната е в редовната грижа и всекидневното поливане. За да е в добър естетически вид тревната площ се нуждае от три поливки на ден в горещините. Много хора мислят, че храстите и дърветата не се нуждаят от допълнително поливане, но истината е, че ако ги поливаме редовно ще се наслаждаваме на пълната им красота. За съжаление в днешно време никой не може да си позволи да полива три пъти на ден дори от гледна точка липсата на време.

 

Най-оптималното решение е да се изгради поливна система. Единствения недостатък е, че трябва да се заделят повече пари на веднъж, но пък това е капиталовложение за много години напред. Предимствата обаче са много. Поливната система има програматор, който регулира количеството на водата за поливане, като тя е толкова от колкото се нуждаят тревата и растенията във вашата градина, с което и качество Вие пестите вода.

 

Програматора може да се настрои така, че поливките да се извършват в зададените от вас часове и със зададената от вас продължителност. Тръбите се вкопават на дълбочина от 30 сантиметра, а разпръсквачите излизат надземно само по време на поливката. По този начин наличието на поливната система по никакъв начин не се отразява отрицателно на естетическия вид на градината, а напротив. По време на поливката освен полезен, ефектът е и много красив.


Изграждането на поливна система е много отговорна и нелесна задача. Важно е да бъде изготвен проект за конкретната ситуация. Важни данни за проекта са налягането на постъпващата вода и дали има съществуващ водоизточник в близост до обекта. Той се изготвя на базата на много изчисления, необходими за правилното функциониране, определяне на количеството на използваните материали, а от тук и цената.

 

Добре е проектът да се изготви от фирмата, която ще монтира съоръжението, тъй като в противен случай често се губи връзката, между проектант и изпълнител, получават се недомислици и излишно оскъпяване. Идеалният случай е ако започвате изграждане на градината си от нулата да потърсите озеленителна фирма, предлагаща проектиране и изграждане, за да може да има последователност и единомислие между различните етапи- идеен проект за озеленяване, идеен проект за поливна, работен проект за озеленяване и поливна система, количествено-стойностна сметка и изграждане.

 

Проектът на поливната система и монтажът са изключително важни фактори, които влияят върху правилното функциониране и дълговечността на системата. За това е важно да изберете професионален проектант и изпълнител на поливната система за вашия дом, за да можете да разчитате, че работата ще бъде свършена от първия път. Когато в градината освен тревна площ има и други елементи, като храсти, дървета, цветни групи и дори и зеленчукови лехи, поливната система включва не само разпръсквачи, а и маркучи за капково напояване.

 

Те се полагат ниско, под растенията и са най-добрия начин за поливане, защото чрез тях то се извършва бавно и всяка капка отива на място, като няма излишен разход на вода. За по добре изглеждащи лехи може да се използват борови кори, които да покрият маркучите.


Несъмнено въпросът, който вълнува всеки е колко би могло да струва проектирането и изграждането на поливна система?
Определящи за цената са: площта и формата на обекта. Колкото по-проста е формата на дворното пространство и по-малка е площта, толкова по ниска ще е цената. Друг фактор е налягането. Ако то е над 2-3 атмосфери не се налага поставяне на хидрофорна помпа, която оскъпява допълнително.


Повод за притеснение често е това, че вече има изградена тревна площ, която собственика грижливо е поливал, торил и косил, а сега трябва да я развали, за да изгради поливна система. Това не винаги се налага. Ние грижливо ще отстраним чимовете на местата, където ще са каналите за полагане на тръбите, и след монтажа ще ги върнем на мястото им, като тревният килим ще бъде напълно възстановен до една седмица след изкопните работи.
Нека да проследим етапите, през които минава изграждането на една поливна система, както и формирането на цената и.


1. Нужна е скица на парцела, на която да се означени дължините на границите му и местонахождение на водоизточника.
2. Измерване на налягането и установяване дали е нужно или не поставянето на хидрофорна помпа.
3. Първи изисквания и желания на клиента.
4. Изготвяне на идеен проект за формиране на цената.
5. Обсъждане на цената и начина на работа с клиента.
6. Извършване на изкопните работи.
7. Полагане на тръбите и фиксиране на разпръсквачите.
8. Свързване на капковите маркучи, ако има такива.
9. Заравяне и заравняване.
10. Настройване на дюзите на разпръсквачите.
11. Настройка на програматора.

 

КАПКОВО НАПОЯВАНЕ НА ТЕРАСИ

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ЕДИН НОВ ПРОДУКТ А ИМЕННО КАПКОВО НАПОЯВАНЕ НА ВАШИТЕ ТЕРАСИ И БАЛКОНИ В ЖИЛИЩНИТЕ ПРОСТРАНСТВА.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СИСТЕМАТА?

СИСТЕМАТА Е ИЗГРАДЕНА ОТ ТРЪБА,КАПКОПУСКАТЕЛИ, МАРКУЧ ДО ВСЯКА САКСИЯ, ФАСОННИ ЧАСТИ ЗА ЗАХВАЩАНЕ КЪМ ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА И АВТОМАТИЗАЦИЯ ПО ИЗБОР.

СЪС СИСТЕМАТА МНОГО БЪРЗО,ЛЕСНО И УДОБНО ЩЕ ПОЛИВАТЕ ВАШИТЕ ЦВЕТЯ И РАСТЕНИЯ НА ТЕРАСАТА БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО ДА МЪКНЕТЕ КОФИ С ВОДА ИЛИ МАРКУЧИ.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ И ЩЕ СЕ ОБЕДИТЕ САМИ В ЕФЕКТИВНОСТТА НА НАШАТА СИСТЕМА.  

 

Градината на балкона

Цветята и декоративните храсти на балкона се напояват най - често със системи за капково напояване. Те са лесни за инсталация и поддръжка, спестяват вода и предотвратяват заболяванията по растенията, свързани с преовлажняване. Характерно за тях е, че доставят необходимата вода на растенията под формата на капки директно до корените им.

 

По този начин водата се просмуква в почвата, преди да се изпари или изтече, и поливането се прилага само там, където е необходимо (в корените на растенията), вместо да се разпръсква навсякъде. Но най-голямото им предимство си остава фактът, че осигуряват безценно свободно време, в което да се любувате на цветята, вместо да ги поливате.

 

Място

Пловдив

Comunicator BG Карта

pretext

posttext