Menu

Контакт Адрес: Стара Загора
Телефони: 0888 435 888
comunicatorbg.com/bestpest.html
Добавена 2015-06-09 10:59:05

Описание

Бест Пест

Борбата с вредните гризачи - плъхове и мишки, в домовете, градините, стопанските дворове и сгради и в животновъдните ферми се провежда чрез биологични, химични или механични  методи и средства. Всяка година в световен мащаб се губят милиони тонове храни, които се изяждат или се замърсяват от гризачите. Това, добавено към унищожените тревни култури и технически съоръжения, представлява неоценима вреда за човечеството. Мишките и плъховете са и опасни разпространители на заразни и паразитни болести по човека и животните поради близкото им съжителство с тях. Значителната им подвижност е причина за кратко време да пренесат заболяванията между много хора и животни. Всичко това налага постоянното провеждане на различни мерки за тяхното унищожаване.

Мерките, които трябва да се прилагат:

Пълна изолация и невъзможност за проникване на гризачите. Запушване с циментов разтвор на всички отвори, малки дупки и цепнатини, през които могат да проникнат.

Улавяне и унищожаване с капани с примамки. Могат да се използват дълбоки съдове (метални или пластмасови), напълнени 2/3 с вода, върху която се изсипват стиропорни парченца. Върху стиропора се поставя примамка. Отвън се поставя дъска, по която да преминат гризачите. Примамени, те влизат в съда и се давят

Използват се и така наречени „лепкави капани“. Те представляват направени от картон малки тунели, затворени в единия край, където се поставя някаква примамка, а подът се намазва с дебел слой силно лепило. При влизане в капана крайниците залепват здраво и остават там.

Най-ефективна е борбата с гризачите чрез използване на различни отрови за мишки. С тях трябва да се работи много внимателно, тъй като са опасни и за хората и животните.

В домашни условия с успех борбата с мишките и плъховете водят котките. Това е така наречената биологична борба.

Ако вредителите са вече в дома ви обадете ни се на 0888 435 888 !!!

 

Място

Стара Загора

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext