Menu

Контакт Адрес: Стара Загора
Телефони: 0888 435 888
comunicatorbg.com/bestpest.html
Добавена 2015-06-09 10:59:05

Описание

Бест Пест

Борбата с вредните гризачи - плъхове и мишки, в домовете, градините, стопанските дворове и сгради и в животновъдните ферми се провежда чрез биологични, химични или механични  методи и средства. Всяка година в световен мащаб се губят милиони тонове храни, които се изяждат или се замърсяват от гризачите. Това, добавено към унищожените тревни култури и технически съоръжения, представлява неоценима вреда за човечеството. Мишките и плъховете са и опасни разпространители на заразни и паразитни болести по човека и животните поради близкото им съжителство с тях. Значителната им подвижност е причина за кратко време да пренесат заболяванията между много хора и животни. Всичко това налага постоянното провеждане на различни мерки за тяхното унищожаване.

Мерките, които трябва да се прилагат:

Пълна изолация и невъзможност за проникване на гризачите. Запушване с циментов разтвор на всички отвори, малки дупки и цепнатини, през които могат да проникнат.

Улавяне и унищожаване с капани с примамки. Могат да се използват дълбоки съдове (метални или пластмасови), напълнени 2/3 с вода, върху която се изсипват стиропорни парченца. Върху стиропора се поставя примамка. Отвън се поставя дъска, по която да преминат гризачите. Примамени, те влизат в съда и се давят

Използват се и така наречени „лепкави капани“. Те представляват направени от картон малки тунели, затворени в единия край, където се поставя някаква примамка, а подът се намазва с дебел слой силно лепило. При влизане в капана крайниците залепват здраво и остават там.

Най-ефективна е борбата с гризачите чрез използване на различни отрови за мишки. С тях трябва да се работи много внимателно, тъй като са опасни и за хората и животните.

В домашни условия с успех борбата с мишките и плъховете водят котките. Това е така наречената биологична борба.

Ако вредителите са вече в дома ви обадете ни се на 0888 435 888 !!!

 

Място

Стара Загора

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext