Menu

Контакт Адрес: Добрич, ул. Пере Тошев №11
comunicatorbg.com/kamena_ood.html
Добавена 2015-02-06 12:55:29

Описание

Камена ООД

Камена има изпълнени множество проекти, налагащи стандартни и нестандартни решения в областта на професионалното каменоделие. Към нас можете да се обърнете за консултация или изпълнение относно завършването на вашият проект. Големият ни опит в тази сфера ни налага като едни от най-търсените в тази област.

Фирма Камена е основана в град Добрич през 1991г. Вписана е в регистрите на занаятчийските ателиета, собствениците и са майстори – занаятчии. От 5 години работим и за външния пазар.

Основната ни дейност е : проектиране, изработка и облицоване на камини, изработка и монтаж на стъпала, подпрозоречни первази, плотове за кухни и барплотове, каменни чешми, фонтани, настилки. Работим с естествени материали – мрамор, гранит, варовик, травертин, туфа и мушелкалк.

Фирмата разполага с офиси, магазин, производствена база и машинно отделение. Персонала ни е обучен и квалифициран в каменната обработка./

Фирмата ни е участвала в различни обществени обекти ( в Добрич и региона), Фонтани в градския парк, интериорно оформление на бар Медуза, историческа каменна чешма – ц. Оброчище, каменна чешма в комплекс Чучурите ц. Кранево и много други.

Надгробни паметници Добрич

Място

Добрич
ул. Пере Тошев №11

Comunicator BG Карта

Боите на Барзов

Август 29, 2012 No comments

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Ауто Сървиз са сервизи,  занимаващи се с тенекеджийство, бояджийство на всички видове леки и лекот...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext