Menu

Контакт Адрес: София
comunicatorbg.com/bgcrash.html
Добавена 2014-10-29 16:44:13

Описание

БГ Краш

Кърти Чисти Извозва ! Този популярен израз описва накратко характера на нашата дейност. Ние предлагаме богат набор от услуги в областта на строителството и ремонтните работи. Основно дейността ни е свързана с къртене, демонтаж, рязане, пробиване, чистене, извозване и др. Разбира се за нашата фирма Кърти Чисти Извозва не е просто един израз, а комплекс от мероприятия, изпълняван на три етапа:

Кърти / Демонтира

Кърти / Демонтира е първият етап от комплекса "кърти чисти извозва" и основно включва къртене на бетон, тухла, асфалт, замазка, фаянс, теракот, мозайка.. Работим също по събаряне на сгради и пристройки, демонтиране на конструкции, демонатаж на остъкление, решетки, дограми и др.

Екипът ни е компетентен за изпълнението на отговорни проекти, изискващи прецизност, къртене на труднодостъпни места, демонтиране на деликатни съоръжения ... Необходимите огледи преди къртене, чистене, извозване, пробиване, демонтиране и др. са за наша сметка.

Чисти / Почиства

Операциите, които се отнасят към Чисти / Почиства са пряко свързани с къртачните услуги и демонтажа. След къртене, демонтиране, строителни или ремонтни работи, ние ще се погрижим за строителните и битови отпадъци. За почистване и събиране на отпадъците използваме подходящи чували и прибори.

Но за нашата фирма Чисти / Почиства не се изчерпва само със събиране на строителни и битови отпадъци, отделени след къртене. Ние предлагаме още почистване на къщи и апартаменти, чистене на тавани, мазета, гаражи, дворове, строителни площадки...

Място

София

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext