Menu

Профекс ММ ООД

Добави към любими
Контакт Адрес: Перник, ул. Владайско въстание №1
comunicatorbg.com/profeks_mm.html
Добавена 2014-01-29 06:19:32

Описание

Профекс ММ ООД

Фирма Профекс – ММ ООД е основана през 2005 година. Основен предмет на дейност и специлизация на фирмата са изработка и монтаж на американски безшевни улуци и водосточни системи, както ремонт и изграждане на покриви, покривни конструкции, и хидроизолации. Ние имаме дългогодишен опит в тази област, високо оценен от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани спецалисти, което гарантира качеството на извършената услуга.

Основни насоки: проектиране и изпълнение на система покривни и хидроизолационни работи, американски безшевни улуци с неограничена дължина, индивидуални решения за всеки клиент, съобразно конкретните му нужди и проблеми свързани с покрива.

Фирма Профекс – ММ има удоволствието да предложи на българския пазар нова система американски безшевни улуци с неограничена дължина. Улуците се произвеждат по американски лиценз, с американска техника и уникална техника за окачване. Това са улуци, които се произвеждат на самия обект от рулонна ламарина със специално калибрована машина. Дължината на отделните секции е равна на дължината на стрeхата. Единствените фактори, ограничаващи дължината са затруднения достъп и наличието на ъгли.

 Безшевни улуци Перник

Място

Перник
ул. Владайско въстание №1

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext