Menu

Торти Нектар

Добави към любими
Контакт Адрес: Варна, ул. Капитан Райчо 20
comunicatorbg.com/torti_nektar.html
Добавена 2015-03-10 13:43:30

Описание

Торти Нектар

Сладкарница Нектар е основани в началото на 2012г. Основната ни дейност е свързана със създаването на първокласни продукти по оригинални рецепти, изпитани от най-добрите познавачи в сладкарската индустрия. Сладкарниците разполагат със собствен производствен цех, където екип от квалифицирани специалисти влага цялата си любов и вдъхновение в създаването на един невероятен вкус, оставящ трайна следа във вашето ежедневие.

Гаранция за това са висококачествените суровини използвани за изработването на продуктите ни. Въпреки крехката си възраст ние вече се нареждаме сред най-добрите в страната. Бутиковите торти елегантно пренесени в нашите заведения, съчетани с уютна обстановка допадат дори и на най-капризния клиент. Нашето желание е да постигнем изискан стил и вкус за всички. Сладкарница Нектар е гаранция за качество!

Бутикова сладкарница Нектар в град Варна предлага първокачествени торти приготвени от високо квалифицирани професионалисти с най-качествените продукти. При нас ще намерите торта за всеки вкус. Ние се стремим да бъдем лидер в производството и продажбата торти и сладкиши, поддържайки качество на най-високо ниво. Създаваме нашите продукти, за да задоволим всички капризи на клиентите си. Ние предлагаме и дистрибуция на торти от която са се възползвали водещи заведения на територията на цяла България. Посетете ни и гарантирано ще останете доволни!

Място

Варна
ул. Капитан Райчо 20

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext