Menu

Добавена 2013-09-25 01:27:57

Описание

Аrt Masters

Представете си, че Ви очаква важно събитие, което искате да бъде забележително и впечатляващо…

Може да бъде корпоративно събитие, бизнес парти, тържество за специален случай, празник, семейно тържество. Искате присъстващите да се насладят на един грандиозен спектакъл и всеки да си тръгне с усмивка. Всеки да е взел своите минути музика, танц и  изкуство и да го запомни завинаги…

За да преминем ограниченията и да предложим повече от обикновено организиране на събитие, създадохме шоу агенция Аrt Masters.

Ние предлагаме отношение към всеки детайл.

- Името трябваше да носи някакво послание - знаехме какво можем и искахме името да носи стила ни - нещо, което сме и към което се стремим. Затова избрахме да бъдем masters - майстори. И тъй като винаги бягаме от рамките, решихме че агенцията не може да се занимава само с танци. Тогава прибавихме и art към името, за да обединим всички видове изкуства.

Шоу агенция Art Masters предлага богата и разнообразна гама от шоу програми, готови да задоволят всеки вкус и предпочитания. Вашето положително настроение и незабравими емоции са един приятен ангажимент на нашите водещи, актьори, певци, музиканти, танцьори и организатори. Всички те притежават най-важното - талант и изключително голямо желание да създават добро настроение. За всеки един от нас изкуството е начин на живот и го живеем различно и  уникално с всяко събитие и тържество.


Мечтите винаги се сбъдват…… ние ще се погрижим за това!

Изпълнители

Всяко шоу се създава от участниците в него.

То трябва да бъде емоционално, зареждащо с енергия и вдъхновяващо.

То трябва да остави следа след себе си в съзнанието на всеки присъстващ.

… И трябва да бъде създадено с много желание.

 

Запознайте се с нашите артисти, танцьори, певци, музиканти,

които създават тази магия за ВАС.

 

Всеки един познава тънкостите на своето изкуство и го пресъздава по един неповторим начин. Песента, танцът, мелодията или артистичната игра не могат да бъдат повторени по един и същ начин. Те винаги носят различен заряд и точно това ги прави уникални.

Имайки зад гърба си стотици шоу програми и представления в България и чужбина, всеки изпълнител от Art Masters ще превърне Вашето събитие в един грандиозен спектакъл, а в главната роля ще бъдат всички присъстващи.

 

Място

София

Comunicator BG Карта

Боите на Барзов

Август 29, 2012 No comments

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Ауто Сървиз са сервизи,  занимаващи се с тенекеджийство, бояджийство на всички видове леки и лекот...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext