Menu

Контакт Адрес: Русе, ул. Тетово
Телефони: 0899 113 603
comunicatorbg.com/vrperformance.html
Добавена 2014-09-03 02:44:50

Описание

VRPerformance

Качествен Чип Тунинг с гаранция за софтуера,прецизно направен и тестван на Дино стенд,софтуер изпитан с години и хиляди километри от нашите клиенти!

Дейността на фирмата ни е посветена на чип тунинг-а и ремонт на автомобили като разполагаме с магазин и автосервиз вече повече от 15 години..В края на 2007 година започнахме предлагането на чип тунинг в България.От тогава ние се стараем да задоволим изискванията на всеки клиент нуждаещ се от качествен чип тунинг на неговия автомобил.

С нашия опит от над 5 години ни прави една от най-старите фирми на пазара за автомобилен Chip Tuning,с много старание,коректност и постоянство ние останахме една от най-добрите фирми за този вид услуги в България,нашите клиенти са от цялата страна и с всеки ден се убеждават че не са сгрешили с поставянето на тунинг в нашата фирма!

От тогава излязоха много фирми които предлагат тази услуга и твърдят че са професионалисти,повечето твърдят че чип тунинг-а им е от Германия други от Италия,трети от Австрия,разбира се това е само рекламен трик,с цел заблуда на клиентите че получават Немско,Австрийско или Италианско качество на Български цени!

Тези фирми обаче не могат да се похвалят че чип тунинга им е направен на дино стенд,защото фирмите с такъв стенд са около 5!

VRPerformance може да се похвали че е една от тези фирми,ние сме собственици на шаси Динамометър - стенд за измерване на мощност,което ни прави първата и единствена за момента фирма за чип тунинг в град Русе която има такъв стенд!

Дългогодишния ни опит в областа на автомобилния тунинг ни позволява да предлагаме продукт с гарантирано качество,проверен и тестван през годините след изминати хиляди километри от вече направените от нас автомобили!

Фирмата ни разполага с качествено автосервизно оборудване за чип тунинг както и за диагностика на електронните модули в автомобилите.Диагностичните ни уреди са на дилърско ниво което е неизменна част от всяка една софтуерна услуга!

 

Място

Русе
ул. Тетово

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext