Menu

Контакт Адрес: София, ул. Борис Димовски 12
comunicatorbg.com/perfect_pools.html
Добавена 2015-06-23 05:25:51

Описание

Аква Билд М

АКВА БИЛД М – ЕООД българска компания,която е специализирана в строителство на басейни, оборудване за басейни, проектиране на басейни, изграждане на басейни, ремонтни дейности на басейни и поддръжка на басейни, изграждане на сауни, изграждане на парни бани, проектиране на СПА центрове и изпълнението им. Във фирмата работят висококвалифицирани служители и работници от самото й създаване и до днес. С разширяване на дейността, новопостъпилите старателно се подбират и обучават според нашите изисквания.

Ние създаваме индивидуални проекти, които отговарят изцяло на специфичните нужди, цели и очаквания на всеки клиент. Нашата цел е да помогнем мечтата ви за собствен басейн и СПА център да се сбъдне. Ние изпълняваме нашите обекти качествено и в срок, те са безопасни за ползване и са естестически издържани. Създаваме качествен продукт, напълно съобразен с вашия бюджет. Вашето пълно удовлетворение е нашата цел.

Ние разбираме, че нашата работа трябва да има по-малко въздействие върху околната среда и заради това стремежът ни е да проектираме по-ефективни системи за контрол, използващи по-малко енергия за всички инсталации на плувния басейн и СПА центъра.

Проектиране на басейни София

Място


София 1618, ул. Борис Димовски 12

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext