Menu

Агенция за преводи Виа Литера ООД

Добави към любими
Контакт Адрес: Пловдив, ул. Княз Александър I-ви Батенберг №42, етаж 3, офис 41
Телефон: 0888 275 963 / 032 336 833
comunicatorbg.com/via_littera.html
Добавена 2013-06-03 00:20:04

Описание

Агенция за преводи Виа Литера ООД е учредена през 2009 г.

Преводачите, с които работим, са филолози или специалисти в конкретна сфера от живота и притежават професионален опит в извършването на преводи. Работата на мениджърите на проекти, в комбинация с опита на преводачите и ефективността на работните процедури, дава възможност нашата агенция за преводи да предоставя услуги с високо качество, което може да задоволи изискванията дори на най-претенциозните клиенти.

 

Въпреки че сме сравнително млада агенция за преводи, дългогодишният опит и интуицията на управленския екип стоят в основата на добрата комуникация с клиентите, правилното разбиране на техните изисквания и професионалното и сериозно отношение към изпълнението в срок на възложените проекти. С цел да отговорим на непрекъснато нарастващите изисквания в областта на преводите по отношение на качество, бързина и цена, нашата агенция следи и се стреми да прилага последните технологични новости в областта на преводаческата дейност.

 

Агенцията има сключен договор с дирекция „Консулски отношения“ на Министерство на външните работи на Република България за извършване на официални преводи на документи и други книжа. Работата на агенцията е съобразена с изискванията относно предоставянето на преводачески услуги, посочени в стандарт БДС EN 15038:2006.

 Преводи Пловдив

Място

Пловдив
ул. Княз Александър I-ви Батенберг №42

Comunicator BG Карта

Гостоприемница Балова Шума

Юли 04, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в едноименния мемориален комплекс над с. Гаврил Геново, общ. Георги Дамяново, обл. Монтана, увеко...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext