Menu

Сватбена агенция Лукс Декор

Добави към любими
Контакт Адрес: Асеновград, бул. България 37
Телефон: 0895 025 329
comunicatorbg.com/luks_dekor.html
Добавена 2014-11-10 16:50:34

Описание

Сватбена агенция Лукс Декор

Сватбена агенция Лукс Декор Ви предлага цялостна или частична организация, украса, сватбени покани, пълен комплект от стилни и изящни аксесоари- шампанско, сватбени чаши, вино, свещи, възглавнички за халки, кошнички, жартиери, ръчно изработени подаръчета за гостите на празника, видео, фото, водеща, DJ, шоу програми, изпълнители от различни жанрове, фойерверки, сватбен агент и всичко, от което се нуждаете, за да може сватбеният Ви ден да бъде неповторим!

Лукс Декор си партнира с известни български дизайнери и фирми, производители на официални тоалети, сватбени рокли и мъжки костюми, за да може в Големия ден всичко да е съчетано в хармония!

Дейността на агенцията е свързана с организирането на сватбени тържества, банкети, рождени дни, фирмени партита, кръщенки и др. Това може да включва и пресъздаването на тракийска, арменска, турска сватба, хумор и атракциони. Програмата и тържествата могат да бъдат представяни на 3 езика- английски, немски и руски!

Лукс Декор ще сбъдне всяка Ваша мечта и празникът Ви ще бъде незабравим...Защото с нас започвате да градите бъдещето си, а ние ще сме щастливи да му дадем неповторим старт!

....Само любовта може да разпалва любов.... А най-голямата радост в живота на човека е способността му да обича...Ние правим всичко с любов... за Вас!

Агенцията се управлява от Венета Ганчева

Консултациите и срещите с нас са напълно безплатни!

Агенцията работи на територията на цялата страна!

Сватбени агенции Асеновград

Място

Асеновград
бул. България 37

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext