Menu

Артекс Инженеринг АД

Добави към любими
Контакт Адрес: София, ул. Неофит Рилски 46
Телефони: 02 98 00 556 / 02 98 00 557
comunicatorbg.com/arteks.html
Добавена 2014-10-30 15:45:59

Описание

Артекс Инженеринг АД

В АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД вярваме, че...

С всеки сантиметър отстояваме името Най-добрата чисто българска строителна компания, когато строим луксозни жилищни сгради, административни комплекси, частни домове, хотели и църкви или реконструираме паметници на културата.

Щом няма криза на желанията на клиентите, няма криза на възможностите ни да ги удовлетворим – над очакванията. Всеки проект започва с внимателно изслушаната мечта на клиента, която професионализмът на хората от АРТЕКС превръща в план за действие.

Домът трябва да бъде преди всичко сигурен и спокоен. Защита срещу земетръс, топло- и шумоизолация, енергийна ефективност – всичко според актуалните световни практики и прогнозите за бъдещето. Да се строи не като за децата, а за пра-правнуците.

Престъпление е жилищата да се създават като декори, с най-голямо внимание върху ефектните фасади. Луксът не е бляскаво покритие, а всепроникващо качество, носещо радостта да живееш удобно и красиво в самоподдържащ се дом. Луксът е лекота.

Имаме двама клиенти: купувача и града. Строежът стартира, щом се убедим, че интересите на единия не ощетяват другия. Сградите ни отвеждат клиента в най-предпочитаните места на София, като ги правят още по-привлекателни – с архитектурата, с интегрираните зелени площи, с подобрената инфраструктура.

Фундаментът на всеки строеж е почтеността.

19 години присъстваме стабилно в строителния сектор, а постиженията ни растат. Защото с работата си доказваме това, в което вярваме.

Място

София
ул. Неофит Рилски 46

Comunicator BG Карта

Гостоприемница Балова Шума

Юли 04, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в едноименния мемориален комплекс над с. Гаврил Геново, общ. Георги Дамяново, обл. Монтана, увеко...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext