Menu

Гипсокартон София - 1

Добави към любими
Контакт Адрес: София
Телефони: 0884 71 07 25 / 0897 84 45 57
comunicatorbg.com/gipsokarton.html
Добавена 2013-11-24 23:51:21

Описание

Гипсокартон София-1

Ако търсите качествени решения, базирани на работа с хора, които имат широки познания и опит, ние от Гипсокартон София-1 можем да ви помогнем.

 

Ние от Гипсокартон София-1 поддържаме високо качество за всеки индивидуален проект. Материалите с които работим са на световно ниво, което е гаранция за дългият живот на крайния продукт.

 

Окачените тавани не са само за украса на стаята. Те скриват неравностите и недостатъците на етажната плоча в тях могат да се интегрират светлини, лесно се почистват и не трябва да пребоядисвате всеки път. Окачените тавани от гипсокартон са относително не голяма инвестиция, която повишава значително стойността на жилището.

 

Конструкциите от гипсокартон са лесни за поддръжка, а и винаги могат да се пребоядисат,така че,те са широко използвани в различни сгради. В помещения с висока влажност се използва влагоустойчив гипсокартон. В помещения с изисквания за пожарна безопасност се използва специален гипсокартон, чийто централен слой съдържа фибри и добавки, които повишават неговата пожароустойчивост.

 

Гипсокартон това  е строителен материал,който се използва в интериора за облицовка на стени, тавани и изграждане на преградни стени. Гипсокартона се състои от два свързани листа специален картон, между които има гипсова сърцевина с армирани добавки за по-голяма здравина. Гипсокартона е абсолютно безвреден и екологичен, гипсокартона е направен от природни и нетоксични материали.

 

Гипсокартона е дишащ строителен материал той отделя влагата без да я задържа в помещението това намалява риска от появата мухъл.
Гипсокартон е основата на системите сухо строителство поради почти пълната липса на мокри процеси спохождащи иначе традиционното довършително строителство.

 

Място

София

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext