Menu

Актуал Сиси ЕООД

Добави към любими
Контакт Адрес: Плевен, ул. Гренадерска 95
comunicatorbg.com/actualsisi.html
Добавена 2014-11-05 12:53:37

Описание

Актуал Сиси ЕООД

започва дейността си през 2012г. с подкрепата на Оперативна програма: Развитие на човешките ресурси с проект Развиване на самостоятелна стопанска дейност на производство на мека мебел тип барбарон.


Ако искате домът Ви да бъде обзаведен по последен писък на модата, тогава задължително трябва да се сдобиете с някой от тези пуфове за модерен интериор.


Съвременните барбарони са станали много добре познати през годините. Това говори за гъвкавост на стила и дизайнерски капацитет, за да създадем една основна идея в безброй варианти.


Актуал Сиси е марка, която превъзхожда в мислене извън познатото в меката мебел. Ние оспорваме концепцията за начин на живот, когато си поставихме за цел да създадем перфектните продукти за комфорт, пригодени за едно несравнимо преживяване.

Ние интерпретираме форми и цветове, използваме различни материали за създаване на интересни подходи, в които да можете да се отпуснете и да се насладите на предимствата на един съвременен начин на живот.

Нашата идентичност е в дизайна, който се смесва с творчески дух и чувство за хумор, което се простира във всички от нашите продуктови предложения.


Актуал Сиси изненадва с новаторски дизайн, за да задоволи клиентите си с непрекъснато променящите се потребителки потребности. Предлагаме избор от различни форми и размери, облечени в памучни и луксозни материи, така че да можете да намерите най-добрия пуф, който да съответства на декора на Вашия дом, офис или хотел.


Също така, предпочитани от децата, предлагаме барбарони с апликации на анимационни герои, а ръчната изработка превръща тези мебели в истинско произведение на изкуството. Това доказва, че


ТВОРЧЕСТВО + ПУФ БАРБАРОНИ = БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Благодарение на високото качество на нашата продукция бързо успяваме да се утвърдим на пазара. Ние си поставяме за цел с продуктите, които предлагаме да внесем уют и топлина в домовете Ви. За нас най-голяма гордост и реклама са нашите клиенти. Удовлетворението им е приоритет за нас. Желанието ни е да сте толкова щастливи след покупката си, че да разкажете на приятелите си ЗА НАС.

Детски стаи Плевен

Място


ул. Гренадерска 95

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext