Menu

ДиеС - Дентал- д-р Силвия Алексиева

Добави към любими
Контакт Адрес: София, жк.Бъкстон, бл.38; вх.Г
Телефон: 02/ 955 00 11
comunicatorbg.com/silvia_aleksieva.html
Добавена 2013-05-12 13:29:50

Описание

Ние сме тук за да ни видите и научите повече за нас,не за да ви убеждаваме да ни станете пациенти.Вярваме в това ,че най-добрата реклама са нашите доволни и усмихнати пациенти!

Екипът ни се състои от четирима млади лекари по дентална медицина с желание да научават все повече и повече,което постигат с посещаването на следдипломни курсове,лекции и дентални събития.Стремим се да бъдем в крак с непрекъснато променящите се и подобряващи се технологии в стоматологията.Използваме възможно най-качествените материали и апарати налични на стоматологичния пазар.

 Д-р Силвия Алексиева - управител на денталната практика"ДиеС - Дентал "завършва СФ София през 1998г. Заедно с д-р Дора Бакалова създава практиката през 2003 г.и от тогава това е единственото й работно място.Обича да пътува,да рисува ,да спортува и да бъде с дъщеричката си Андреа колкото се може повече време."За мен е важно да спечеля доверието на пациентите си,за да са спокойни когато седнат при мен ,да идват с по малко страх и да си тръгват усмихнати.Винаги съм готова да им обясня какво правя в момента и какво трябва да се направи за да се получат нещата добре."

 Д-р Стела Василева най-новото попълнение в нашата практика и най-младият дентален лекар в нашият екип.Няколко години преди да завърши тя работеше като дентален асистент при нас и е наясно със стила на работа в кабинета,а ние сме се убедили в нейните способности - спокойна,търпелива,пестелива,прецизна и с огромно желание за работа.

Д-р Анна Иванова,завършила СФ през 2007г.С нестихващо желание да научава нови и нови неща ,тя посещава всички значими дентални събития.Децата са нейните най-чести и доволни пациенти ,за което свидетелстват и многобройните рисунки ,които са навсякъде из кабинета.

Д-р Цветан Ангелов,завършил СФ София през 2006г.Той е нашият хирург и всяка сложна хирургична интервенция я доверяваме на него .Ако имате нужда и от импланти - той е докторът на който трябва да се доверите.Денталната хирургия е неговата голяма любов и й е посветил много страст и желание.Той е и нашият кулинар -редовно публикуват вкусни и лесни негови рецепти.От скоро е горд баща на едно прекрасно момченце Калоян.

 

ДиеС - Дентал

Място

София
жк.Бъкстон, бл.38; вх.Г

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext