Menu

САТ ТЕХНИКС ЕООД

Добави към любими
Контакт Адрес: Перник, ул.Кирил и Методий бл.59
comunicatorbg.com/sattechnics.html
Добавена 2013-05-09 09:51:50

Описание

"САТ ТЕХНИКС" ЕООД

САТ ТЕХНИКС ЕООД е фирма с основна дейност сферата на счетоводните услуги. На икономическия пазар фирмата съществува от 1999г. Като бизнес организация, Ние разбираме важността на навременната и точна финансова и счетоводна информация за развитието и разтежа на управляваната от Вас компания.

 

Ние сме млад и амбициозен екип, който си стреми максимално ефективно и на разумна цена да задоволява потребностите на своите клиенти. Стремим се да бъдем максимално гъвкави и да подхождаме индивидуално към всеки клиент. Дейността ни е съобразена с най-новите изисквания на нормативната база. Ние сме с Вас от момента на консултиране относно стартиране на нов бизнес до изготвянето и представянето на годишните финансови отчети на вашата фирма.

 

Нашите услуги ви подсигуряват с цялата необхидима информация и финансов анализ, за да взимате бързо и навременно правилните управленски и бизнес решения. Ние имаме знанията и техническата възможност да осигурим първокласно обслужване и да задоволим напълно изискванията на всеки наш клиент.

 

Работим с програмните продукти, предоставяни от Microinvest. Ние също така сме и основен дистрибутор на тези счетоводни и складови продукти, които улесняват вашата работа, за гр.Перник и региона. Ние ще ви предложим абонаментна цена за счетоводни услуги, съобразена с обема на работата.

 

Нашата цел е насочена винаги към постигане на дългосрочни,лоялни бизнес взаимотношения, които допринасят за успеха на вашия бизнес, при спазване на конфиденциалност. Ако искате да научите повече за нас и нашите услуги не се колебайте да се свържете с нас още сега.

 

Място

Перник
ул.Кирил и Методий бл.59

Comunicator BG Карта

Боите на Барзов

Август 29, 2012 No comments

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Ауто Сървиз са сервизи,  занимаващи се с тенекеджийство, бояджийство на всички видове леки и лекот...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext