Menu

Контакт Адрес: Плевен, ул. Хаджи Димитър № 3
comunicatorbg.com/alter_eood.html
Добавена 2014-11-12 15:35:59

Описание

Алтер ЕООД

Алтер ЕООД е фирма базирана в гр. Плевен, специализирана в продажба и сервиз на широка гама компютърна техника и периферия, копирни машини, софтуер, мрежи. Извършвамепродажба на компютри, монитори, лаптопи и принтери, нови или втора употреба, както на лизинг през TBI Credit, така и чрез собствени схеми на изплащане. Освен Ремонт на преносими компютри и всякаква офис техника, Алтер ЕООД – гр. Плевен, предлага и качествен Reballing (реболинг) и подмяна на чипове на лаптопи, презареждане на тонер касети, рециклиране на консумативи и други.

Качествения сервиз и нашия дългогодишен опит гарантира вашето спокойствие и ефективна работа. Предлагаме договори за сервизно обслужване на фирми, техника под наем и всякакви други варианти на сътрудничество. Доверете ни се! Ние ще спестим времето, което ви е нужно. Основно фирмата функционира в гр. Плевен, но наши клиенти биват обслужвани и на територията на градовете, Бяла Слатина, Никопол, Ловеч, Белене, Червен Бряг, Долна Митрополия, Гулянци, Долни Дъбник, Кнежа, Искър, Славяново, Тръстеник и много други.

Сервизи за компютри Плевен

Място

Плевен
ул. Хаджи Димитър № 3

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext