Menu

Пикс дизайн ООД

Добави към любими
Контакт Адрес: София, бул.Христо Ботев 56, ап.10
comunicatorbg.com/pixdesign.html
Добавена 2014-05-13 00:50:11

Описание

Пикс дизайн ООД

Ние сме екип от млади и креативни специалисти, с амбиция да даваме най-доброто за Вашата реклама. При нас ще получите специално внимание и индивидуален проект, съобразен с Вашите цели и идеи, а не просто стандартен шаблон.


Обръщаме внимание и на най-дребните детайли - от самото начало на проекта до неговия край, защитавайки Вашите интереси.


Рекламно-издателска къща ПИКС ДИЗАЙН разполага със съвременна техника за офсетов и дигитален печат, позволяваща качество, задоволяващо и най-капризния вкус. Предлагаме пълно рекламно обслужване - от проектиране и изработка на фирмения знак, до разработване на цялостна рекламна стратегия и нейното реализиране и развитие в детайли.
Заповядайте при нас и се убедете в това!


Ще Ви посрещнем и обслужим бързо и качествено. Ще получите изготвени професионално проекти за рекламата на Вашата дейност. Ще се радвате на коректност, точност, качество и конкурентни цени!

 

Дизайн

Нашият креативен екип винаги има иновативни решения за всяка ситуация, готов е да предложи цялостна дизайнерска концепция за бизнеса Ви, за да сте безупречни, актуални и оригинални. Ние залагаме на функционалността, провокацията и красота в нашата работа.

 

Печатна реклама

Печатната реклама е едно от средствата за Вашето послание. Ние Ви предлагаме богата гама от решения, водени от разбирането си, че "печатната реклама трябва да е разпознаваема на сто места и да е очевидно какво рекламира дори без да показва името на марката" (Пол Арден).

 

Сувенирна реклама

Първото впечатление, което оставяте, доброто представяне и малките жестове към настоящи клиенти и бизнес партньори, са малките неща, които говорят много за Вас и Вашата компания. Всеки би оценил дребните фирмени подаръци, а защо не и луксозните ВИП комплекти за специалните случаи!

Екипът ни може да се погрижи Вашите сувенири да Ви представят в най-добра светлина пред колеги, партньори и клиенти. При нас можете да намерите всички видове и класове рекламни сувенири. Можем да предложим от обикновена рекламна химикалка до луксозни VIP подаръци и устройства. Всяко едно от тях можем да брандираме с Вашето лого, послание или изображение... По време на новогодишните кампании, както и в други, специални моменти реагираме бързо и предаваме нещата с необходимото качество и винаги в срок.

 Рекламни надписи София

Място

София
бул.Христо Ботев 56, ап.10

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext