Menu

Контакт Адрес: Ямбол, к-с Хале 186
comunicatorbg.com/icm.html
Добавена 2013-04-25 00:31:08

Описание

Айсием ООД

Айсием ООД е търговска фирма и е на българския пазар от 1994 г.

Основна дейност на фирмата е: внос и продажба на едро и дребно на търкалящи лагери; индустриални и селскостопански ремъци; ремъчни шайби; вериги, верижни колела; силови трапецовидни и синхронни ремъци; ремъци с приложение в селскостопанската техника; силови плоски ремъци; кръгли и V-профилни PU ремъци; резервни части за комбайни; трактори CLAAS,CASE и внос на селскостопанска техника Втора употреба.

 

АйСиЕм ООД се наложи като доказъл се надежден партньор в работата си със заводи в сферата на металургията, хранително вкусовата промишленост , машиностроенето и енергетиката, а също така и с водещи частни фирми и клиенти на дребно .

 

АйСиЕм ООД e оторизиран вносител на японските лагери NACHI.Ние предлагаме продукти с гарантирано качество на марките : FAG ,INA , SKF , SNR , TIMKEN , ZKL , ZVL , KOYO , NTN , NSK , GPZ , VMZ , URB , DKF , FLT и други .

 

Подържаме гама от висококачествени продукти и обслужване, насочено към максимално задоволяване на потребителското търсене, както и адекватна ценова политика. Стремим се към утвърждаване на водещата си позиция на изключително клиентски ориентирана пазарна концепция ,чрез точни и навременни доставки.

 

Фирмата е оторизиран търговски представител на РАПИД КБ ( резервни части на CLAAS), както и оторизиран търговски представител на РИМЕКС ХОЛДИНГ АД ( резервни части на CASE).

FAG

Нашите представителства на Fag/ Ina в цял свят - местни дружества, търговски или технически представителства осигуряват непрекъсната връзка с нашите клиенти и по този начин възможността да приемат и изпълняват незабавно техните желания.

 

Разпределението по областите автомобилостроене, индустрия и търговия, както и разделянето по браншове е нашият отговор на изискванията на пазара за бърза реакция и гъвкавост. Въпросите, информацията, изискванията и желанията на нашите клиенти достигат бързо и сигурно на съответното място, от където може да се получи бърз и компетентен отговори да се вземат необходимите решения.

Koyo

KOYO SEIKO е основана през 1921 година в Япония. През 1938 година отваря врати завода на фирмата в Кокубу, а през 1943 година и този в Токио. А 1958 година бележи началото на световната експанзия на Койо с откриването на първия офис извън Япония - този в САЩ. През годините Койо развива дейността си като отваря множество заводи. Изгражда успешни отношения и джойнт венчъри с фирми като Toyota Motors Corporation, Denso Corporation, Toshiba Corporation, Renault и други.

През 2006 година, след сливането на Koyo Seiko и Toyoda Machine Works, е основана JTEKT Corporation. Основните сфери на дейност на фирмата са машинни инструменти, автомобилни компоненти и лагери.

ZKL

Високото качество на търкалящите лагери с марката ZKL е сравнимо само с това на водещите фирми в бранша, а разумните, приемливи за нашия пазар цени, са причина вече дълги години ZKL да владее значителен пазарен дял в областта на лагерите.

 

Място

Ямбол

Comunicator BG Карта

Боите на Барзов

Август 29, 2012 No comments

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Ауто Сървиз са сервизи,  занимаващи се с тенекеджийство, бояджийство на всички видове леки и лекот...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext