Menu

Контакт Адрес: Пловдив, ул.”Иван Андонов” 5
Телефон: 0899 993 935
comunicatorbg.com/barmohito.html
Добавена 2013-04-22 15:19:25

Описание

Бар Мохито - гр.Пловдив

Заведението отваря врати на 15 октомври 2009 г, за да направи всичко възможно да си там, където важен си единствено ти и твоите приятели!

 

Mojito се дефинира като уникално, самобитно, изрисувано място на което сетивата от само себе си се отварят в посока ...природа, музика изкуство и пътешествия.Клубът е сътворен за непринудени и артистични, екстремни и весели.....шарени хора....по една причина-да се чувстват свободни и така, сякаш са си у дома.Mojito е замислен и създаден с желанието да се превърне в антена излъчвател на позитивна енергия.

 


Вътрешната част на заведението-ръчно изрисувани столове и цветни сепарета, уютно разположени... за 150 Mojito хора, thank you people. В зелената градина ще се наслаждавате, избягали поне за миг от сивото ежедневие. 120 места под звездите.

В духа на Mojito правим комплимент от пресно изпечени фъстъци ще получиш от 19 до 21 часа всеки ден. Ще видиш нашата усмихната сервитьорка, барман и управител. Задължително опитай от кафето handmade... или чай от природата, поднесен в чаша с твоето име. Предложенията от готвача... трябва да ги пробваш. Много прилични цени!!

 

Къде другаде ще опиташ 20-те вида Mojito... и лимонади с вкус на плодове и цветове на дъга и небе!! Самобитната музика и фотосите на видеостените ни карат да мечтаем с теб...

 

Бар Мохито - гр.Пловдив

Място

Пловдив
ул. Иван Андонов 5

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext