Menu

Експертна Финансова Агенция ООД

Добави към любими
Контакт Адрес: София, ул. Феникс бл.35, ет.8, ап.36
comunicatorbg.com/efa_ltd.html
Добавена 2014-10-06 16:15:05

Описание

Експертна Финансова Агенция ООД

Експертна финансова агенция ООД е създадена през 1991 година, като Специализирано счетоводно предприятие.

Първоначалната юридическа форма на компанията е ЕТ. От основаването си до сега сме обслужвали над 450 клиента от всички сфери на стопанския живот и всякакви юридически форми, включително и юридически лица с нестопанска цел.

Освен за абонаментно счетоводно обслужване, имаме клиенти за консултански услуги на абонаментно обслужване и периодични или инцидентни консултации. Извършвали сме и проверки по искане на банки или собственици на отделни компании. В зависимост от желанието на поръчителя, тези одити са извършвани с участието на дипломирани одитори или без тях.

Работили сме и работим с чуждестранни компании, компании с чуждестранно участие и българси компании. Наши клиенти са микро, малки, средни и големи компании в София и страната.

Експертна финансова агенция ООД разполага с високотехнологични ресурси и гарантира запазването на Вашата информация за десетилетия напред. Наш приоритет е запазването на личните Ви данни. Конфиденциалността на предоставената от Вас информация, свързана с Вашия бизнес е гарантирана.

За качеството на нашите услуги говорят нашите клиенти и опит. В нашата компания работят служители и управители с над 25-годишен стаж по специалността. Прилагането на българските закони, подзаконови нормативни актове, българските и международни счетоводни стандарти е задължение за нас. Отзивчивостта и бързата реакция при решаване на всички проблеми е приоритет за нас.

По повод 20-годишния юбилей на Експертна финансова агенция ООД, до края на 2011 г. и в началото на 2012 г. в различни сайтове за колективно пазаруване се публикуват промоционални оферти за нашите нови клиенти. Заповядайте при нас!

 Счетоводни кантори София

Място

София
ул. Феникс бл.35, ет.8, ап.36

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext