Menu

Славов Систем ЕООД

Добави към любими
Контакт Адрес: Ямбол
Телефони: 0898 594 578 / 0878 594 578
comunicatorbg.com/slavov-sistem.html
Добавена 2015-10-05 10:32:26

Описание

Славов Систем ЕООД

Топлината е основна потребност на човека, но различните хора имат индивидуални потребности от топлина. Именно за това разработваме отоплителни системи, които са толкова разнообразни, колкото са и желанията Ви.

Технологиите за затопляне на вода от слънцето имат висока ефективност в сравнение с други технологии. Разбира се тази ефективност зависи от избора на място и разположението.

Вакуумно-тръбните слънчеви колектори имат ефективност над 60 процента при нормални условия на работа, поради ниската си топлинна загуба.

Затоплянето на вода от слънцето е особено подходящо за приложения като плувни басейни, битова гореща вода и отопление на сгради.

Ние предлагаме отопление и топла вода за всяко жилище и всяка потребност.

Природният газ става все по-популярен. Съвременните газови уреди са с високо ниво на сигурност, т.к. всеки уред подлежи на строга европейска стандартизация и има система за самодиагностика. Природният газ е най-екологичния измежду фосилните горива.

Рязкото повишаване на цената на електроенергията през последните години отново направи силно атрактивни отоплителните уреди на твърдо гориво. Със своята съвременна конструкция предлагат евтино и същевременно ефективно отопление на дървесина или въглища, особено в едно- или двуетажни еднофамилни къщи.

Място

Ямбол

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext