Menu

ЕТ Петко Попов

Добави към любими
Добавена 2013-08-27 20:19:47

Описание

ЕТ Петко Попов

Ние сме фирма, която се занимава професионално от 2003 година с  рязане на високи дървета. Извършвали сме санитарна сеч в редица градове на страната. Режем  дървета по алпийски способ като предварително окастряме короната и премахваме излишните клони и сухата дървесина (при падане на дървото тя се разлетява и нанася щети).

Рязането е изклчително опасно и изисква много внимание и опит, за да се контролира падането на ствола се използва лебедка,с която да се насочи в желаната посока.

При извършване на тази дейност носим отговорст за нанесените щети. Рязането с вишка е скъпо и непрактично и крие риск за вишката макар при определени обстоятелства да е по бързо затова не е препоръчително.

Случаите на ранени и загинали хора от паданли клони не са рядкост затова е желателно дървета превантивно да се кастрят и да се оформят короните им. Запазването на живота и здравето трябва да е от първостепенна важност. Участвали сме в санитарнатаа сеч на градовете Карлово, Пловдив, София, Русе.

Възможните грешки при поваляне на дърво от хора без опит е неразумно и  може да доведе до трагични последици.

Повалили сме над 200 дървета с височина над 40 метра, предимно тополи и каваци в гр. Пловдив, гр. Варна гр. Русе и други.

Разполагаме с висококвалифицирани резачи и професионална техника.

 

Място

София

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext