Menu

Вабонти ЕООД

Добави към любими
Контакт Адрес: София, ул. Билянини извори № 10
comunicatorbg.com/vabonti_airmatic.html
Добавена 2014-06-10 01:26:22

Описание

Вабонти ЕООД

Фирма Вабонти ЕООД предлага ремонт и рециклиране на въздушни възглавници за въздушно окачване.

Ние сме единствената фирма в България, която разполага със собствена производствена линия за рециклиране на въздушни възглавници за въздушно окачване. Вабонти ЕООД предлага на своите клиенти и Авто сервиз, от който може да се възползвате, нашите квалифицирани механици са специализирани само в монтиране и демонтиране на въздушни възглавници за въздушно окачване и амортисьори.

Вабонти ЕООД рециклира въздушни възглавници и въздушни амортисьори за леки автомобили, Джипове, Автобуси, Камиони и Ремаркета, чрез собствена производствена линия. Ремонта на въздушното окачване е изцяло автоматизирано, ние разполагаме с най- ново поколение роботизирани машини, чрез които осъществяваме ремонта и рециклирането на въздушни възглавници и въздушни амортисьори. Нашият капацитет е над 10 000 бройки годишно.

Ремонтът на всяка въздушна възглавница отнема не повече от 20 минути

Каучуковата гума която използваме е за рециклиране на въздушно окачване е производство на световно известните фирми PHOENIX и MONROE.

Всяка въздушна възглавница е изработена с логото на нашата запазена марка VABONTI LTD. Това гарантира качеството, което налагаме от 6 години.

Много сервизи в България вече предлагат рециклиране на въздушни възглавници, но без нужният опит и технология, те могат да ви предложат само лепене и вулканизация!

Автосервизи София

Място

София
ул. Билянини извори № 10

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext