Menu

Контакт Адрес: София, ул.Даскал Манол 18
comunicatorbg.com/viasot.html
Добавена 2014-09-23 11:43:41

Описание

Via Guard ЕООД

Имаме удоволствието да ви представим нашата фирма VIA GUARD ЕООД, която предлага на вас – нашите бъдещи клиенти най-съвременните методи в охранителния сектор.

Основополагащият елемент в нашата бизнес-стратегия е мониторинга и видео наблюдението. Базисните цели и задачи, които си поставяме са предоставянето на една уникална за България услуга, съчетана с традиционните практики на класическата фирма за охрана.

Използваните от нас технологии отразяват последните достижения на водещите в сегмента производители (повечето лидери в съответната област) и позволяват проектирането и изграждането на комбинирани системи за сигурност от различен мащаб и качество строго съобразени според специфичните изисквания на всеки конкретен клиент.

Стремежът ни е да представим най-качествените и авангардни технически решения за видео-наблюдение, мониторингова охрана, но съобразени с реалностите на българския пазар в условията на криза. С доказан професионален екип ние даваме работещи и ефективни възможности и решения за вашата сигурност независимо от структурата на потенциалния обект или сложността на конкретното изпълнение.

Ние работим 24/7 за вашето спокойствие и сигурност.

 Охрана на имоти София

Място

София
ул.Даскал Манол 18

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext