Menu

Айки Будо Център

Добави към любими
Контакт Адрес: София, ул. Върбица 8
comunicatorbg.com/aikibudo.html
Добавена 2014-12-17 11:24:13

Описание

Айки Будо Център

КБИ Айкибудо е сдружение с нестопанска цел в обществена полза, на хора практикуващи и симпатизиращи на Японското бойно изкуство Айкидо. То има за цел да развива и разпространява Айкидо на районно, регионално, национално и международно ниво. Да създава и организира школи по Айкидо.

КБИ Айкибудо започва да функционира от началото на 2007г. В края на годината сдружението е напълно регистрирано и като такова става пълноправен член на БАФ с доджо в София.

Процеса на обучение се води от квалифицирани инструктори, защитили степените си пред Йокота Сенсей - шихан 7ми дан, Фуджимаки Сенсей - шихан 6 дан, Кобаяши Сенсей - шихан 6 дан и Курибаяши Сенсей - шихан 6 дан.

В тренировъчния процес се показва стабилна методика и програма, съобразена с Айкикай, което позволява да се постигат много добри резултати на национално и международно ниво.

Айкибудо е името дадено на бойното изкуство, което О`Сенсей преподавал преди и след войната в средата на своето развитие. То е близко по стил до съществуващите от по-рано джуцу форми. Смята се, че е една от първите форми на Айкидо. Много от ранните ученици на О`Сенсей, са започнали през този период, така че първоначално школите в чужбина са преподавали този стил.

Айкидо клубове София

Място

София
ул. Върбица 8

Comunicator BG Карта

МИКС БИЛД ООД

Юли 30, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2008 година със седалище гр.Бургас. Дейността на фирмата е проектиране, строителство, реконструк...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext