Menu

A+ A A-
Контакт Адрес: Бургас, ул.Ст. Караджа 11
comunicatorbg.com/dani_beauty_studio.html
Добавена 2013-05-26 16:21:05

Описание

Dani Beauty Studio

Влезте в Dani Beauty Studio  и се настанете удобно на Вашия стол. Студиото предлага разнообразие от услуги, включващи фризьорски услуги, маникюр, педикюр ви всичко това в приятна и удобна обстановка.

 

Dani Beauty Studio се намира в центъра на Бургас. Специалистите в студиото работят с професионална козметика на L'OREAL -INOA (революция в боите за коса), и ESSENTIEL- EUGEN PERMA.

 

Красотата е велика тайна и стремежът към нея е едно от най-силните свойства на човешката природа. Салонът за красота е вълшебно място, където могат да се изпълнят всички фантазии по преобразяването на външността, където само след час -два време човек получава ново самочувствие, усещане за красота и младост.

 

Dani Beauty Studio  е едно комфортно, модерно и изключително практично студио, което пленява своите клиенти в една атмосфера на малък свят на удоволствие, релакс и красота. С абсолютната симбиоза между отлично изграденото партньорство и утвърден синхрон в нашият екип съвместно с иновативното, градивното и индивидуалното отношение, към всеки един клиент и широката гама от професионални продукти и материали на световни водещи марки, ние се стремим красотата и индивидуалността да станат реална част от живота на всеки един от Вас.

 

Място

Бургас
ул.Ст. Караджа 11

Comunicator BG Карта

pretext

posttext