Menu

Козметично студио Цецо Андреев

Добави към любими
Контакт Адрес: София
Телефони: 0878 129 394
comunicatorbg.com/studio_ceco_andreev.html
Добавена 2016-07-14 13:34:20

Описание

Козметично студио Цецо Андреев

Козметично студио Цецо Андреев

Топ гримьорът Цецо Андреев е в бранша от десетина години. Заради уникалния си подход и стил на работа се е утвърдил като най-добрият в своята професия. Много от най-популярните ни звезди го избират за личен гримьор. Сред ВИП клиентите му са  фолк певиците Алисия, Андреа и Мария, моделът Бориса Тютюнджиева, както и Златка Райкова. Цецо работи в екип с гуруто във фризьорството Ивайло Колев. Двамата са тандем, харесван изключително много от иначе претенциозните родни звезди.

Топ гримьорът Цецо Андреев пред Nbox: Най-добрият грим е незабележимият!

Всеки гримьор си има стил. И затова, хората, които идват при мен, харесват моя личен стил на работа – аз ги показвам така, както те искат да изглеждат. Когато гримът е за пред камера, той се изработва много по-бавно, по-прецизно, с повече детайли – камерата има зуум, снима във висока резолюция и всичко там трябва да е перфектно изработено.

Модата в гримирането по принцип се променя. Например, последното нещо, което въведох като мода, са така наречените „негърски устни“. По принцип те съществуват от много време, а и не аз съм ги измислил, не аз съм „открил топлата вода“. Но ги наложих като мода и всички започнаха да ги искат – и стари, и нови клиенти. Защото когато едно нещо е направено със стил, всички го харесват и желаят. А и времената се променят – вече никой не иска ярки червила, кафявият молив за контур с по-бледо бежово в средата на устните не само е на мода, но и дава обем, като в същото време изглежда естествено.

Място

София

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext