Menu

Дом за възтановяване и почивка

Добави към любими
Контакт Адрес: Емона, Община Несебър
Телефон: 0888 605 712
comunicatorbg.com/emona.html
Добавена 2013-04-08 01:57:38

Описание

ДОМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОЧИВКА

предлага комфортно настаняване в просторни и напълно климатизирани 60 м2 апартаменти и студиа с панорамна гледка към морето или планината. Обширните жилища създават уютното усещане за спокойствието и сигурността на собствен топъл и луксозен дом, притихнал в прегръдката на очарователната природа.

Комбинацията с активното интегриране на непокътнатата природа на националния резерват Емона, известен с ярко изразеното си климатотерапевтично и таласотерапевтично влияние в ежедневието на пребиваващите, ги зарежда с нова жизнена енергия и им помага да се чувстват възстановени, подсилени и подмладени.

Апартаментите и студиата включват дневна и спалня при апартаментите или обособени кътове за дневна и спалня при студиата, голяма баня с тоалетна и тераса с прекрасен природен изглед през високите френски прозорци. Всички жилища са обзаведени с висококачествени мебели и оборудвани с телефон, интернет и кабелна телевизия. Сградата и модерният асансьор отговарят изцяло на европейските норми и изисквания за трудноподвижни хора.

В цената на настаняването са включени: нощувка, закуска, кабелна телевизия и интернет. Екскурзиите до различни забележителности в България, които организираме по заявка на нашите гости и други предоставяни услуги не са включени в базовата цена.

 

Дом за възтановяване и почивка - ЕМОНА

Място

Емона

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext