Menu

Концепта ООД

Добави към любими
Контакт Адрес: София, ул.Странджа 89, ап.3
Телефон: 0897 809 305 / 0888 353 517
comunicatorbg.com/concepta.html
Добавена 2013-04-23 02:52:03

Описание

Концепта ООД

Aрхитектурно и Дизайнерско Студио Концепта ООД е фирма, занимаваща се с архитектура, интериорен дизайн, проектиране , цялостно обзавеждане и строително-ремонтни дейности на апартаменти, офиси и други обществени пространства . Изпълняваме  дизайнерските си проекти и идеи с помощта на наши фирми- партньори в областта.

 

Проектираме сгради от всякакъв тип, озаконяване и промяна на предназначение. Проектираме  всички видове Ел , ВиК , ОВИ инсталации, позициониране на осветление, планове на окачени тавани, подови настилки, интериорно зоново разпределение , проектиране на кухни, обзавеждане за баня , проектиране на детски стаи, спални и т.н.  Следват  3Д визуализации и избор на цветови решения за стени, материали и текстилни декорации и т.н.  Когато всичко е одобрено от клиента ,  пристъпваме към поръчката на цялостното обзавеждане на апартамента, като  менажирането  на целия процес е наше задължение. Ремонтните дейности и монтажите се извършват от наши майстори , ръководени от наши специалисти.

 

Уважаеми клиенти

Интериорният проект е необходимост, когато се залавяте с обзавеждането на Вашият дом, офис,
магазин или заведение.  Неговата стойност се възвръща в пъти като спечелено време, готова информация, професионални консултации и не на последно място – красиви дизайнерски идеи.Даваме Ви съвети и препоръки за интериора и обзавеждането на апартамента Ви и показваме как трябва да се реализира проекта.


Нашите услуги включват:

  • изготвяне на всички видове ВиК, ОВИ и Ел. инсталации (или корекции)
  • архитектурно заснемане и ново изчертаване на обекта; варианти на функционално интериорно разпределение
  • 3Д визуализации и чертежи на мебели по индивидуален интериорен проект
  • съдействие при избора и закупуването на всичко необходимо за обзавеждането и реализирането на проекта , както и задължителен постоянен авторски надзор по изпълнението. 

 

Упражнява се над майстори и фирми доставчици на материали и мебели.Разполагаме с изпитани и опитни майстори и професиоанлисти. Клиентите, които искат да извършим само строително - ремонтни дейности, без да се изготвя интериорен проект, могат да се свържат с нас , за да организираме техния ремонт като помогнем с технически чертежи, професионални съвети и надзор.

 

Гарантирамe Ви, че нашите проекти са изпълними.
Гарантираме Ви отстъпки и специално отношение в магазините, от които ще избираме стоките!
Постарали сме се да Ви осигурим богат  избор на цени и качество , защото работим с доказаните
фирми вносители и производители на пазара.
Гарантираме Ви качествено и бързо изпълнение на мебелите, които проектираме на добри цени!
Гарантираме Ви и изготвянето на точна оферта за строително-ремонтните дейности по реализацията на проекта и всекидневен контрол над работата на майсторите и монтажниците!

 

Гарантираме Ви, че постоянно следим тенденциите в областта на дизайна и декорацията!

 

Избираме за Вас само най-качествените стоки и най-добрите цени на пазара!Професионалните съвети, опита и креативното мислене,  са наша силна страна и ще продължаваме да се стремим да отговаряме на всяко едно отправено предизвикателство! Начина Ви на живот и Вашата личност определят стила и характера на жилището. Всеки проект е уникален, така както всеки човек е уникален! Създаваме  проектите си с много труд и любов, докато не постигнем желанията и мечтите на техните собственици. Вдъхваме живот на компютърните визуализации като ги превръщаме от идеи на картинки – в дом за цял живот! Очакваме Ви и благодарим за доверието!

 

Място

София
ул.Странджа 89, ап.3

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято ...

Март 12, 2013 No comments

pretext

posttext