Menu

Рафтинг Тара

Добави към любими
Контакт Адрес: София
Телефони: 0888 975 586
raftingtara.bg
Добавена 2016-02-09 13:28:27

Описание

Рафтинг Тара

Рафтинг Тара

Ние предлагаме приключенски туризъм, организиране на рафтинг турове на реките Тара и Дрина. Ние също притежаваме Рафтинг център с лагер във вътрешността на каньона Тара, където гостите могат да се хранят в ресторант с високо качество. Предлагаме органична храна, която се произвежда в екологично чиста среда тук на място.

Разполагаме с модерни, напълно оборудвани лодки, висококачествени спасителни жилетки, каски и неопренови костюми, които са в съответствие със стандартите на ЕС за безопасност. Нашите инструктори имат много опит и са добре обучени и всички от тях имат Международен Рафтинг Лиценз. Нашата основна задача е да направим така, че нашите гости да се чувстват в безопасност, така че всеки детайл от нашата работа ни прави уникални в сравнение с другите.

Рафтинг Център Дрина Тара е първият рафтинг център основан в района на река Тара.

Поради планинския терен групите с транспорт от София са максимум по 16 човека на превозно средство. Ако сте повече от 16 човека част от вашите приятели, ще бъдат в друг бус. Пътят е планински и наемането на големи автобуси прави пътуването бавно, както и на границите престоят доста дълъг. Опитът ни показва, че пътуването в по-малък състав е по-приятно, а ние държим нашите гости да се чувстват добре!

 

Място

София

Comunicator BG Карта

Опус 44 ООД

Март 12, 2013 No comments

Опус 44 ООД

Фирма ОПУС 44 ООД е Българска фирма, чиято производствена дейност е установена в с. Марикостиново, общ. Петрич - 7 км. по пътя Кулата - Со...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext