Menu

Контакт Адрес: София, ул. Бачо Киро № 5
Телефони: 0898 43 68 50 / 02 98 76 697
comunicatorbg.com/an_mary1.html
Добавена 2014-02-04 00:25:05

Описание

Ан Мари

Ние вече 14 години обучаваме, като използваме съвременни и иновативни методи за обучение на възрастни. Нашите курсове и обучения са с практическа насоченост и имат за цел да подпомогнат намирането на работа и кариерно развитие на хората.

В нашите компютърни курсове използваме  интерактивни методи за обучение, като метода СЛУШАМ, ГЛЕДАМ, ПРАВЯ дават възможност на хората, посетили нашите курсове и обучения да получат трайни умения и знания, които да прилагат пряко в своята работа.

Обученията ни са модерни, различни и индивидуални съобразени с нуждите на клиентите и техните бизнеси. Няма матрица за продажбите, която да е добра за всички. Всеки бизнес е различен, затова и всяко обучение е специфично и съсредоточено върху нуждите на конкретния клиент. Ние използваме модерни методи за обучение, които провокират творчество, споделяне на идеи и практики, сплотяване и изграждане на мислещи и можещи хора и екипи.

Семинарите, които правим са за личностно развитие и израстване. Те помагат на търсещите хора, да намерят своите отговори за кариерата, живота си, работа, личните отношения.

Използваме метода на приказките от нашето детство, които ни дават възможност да погледнем по нов и различен начин на живота си. Провокират ни към творческо мислене и търсене на нетрадиционни начини за справяне с живота ни.

 

Място

София
ул. Бачо Киро № 5

Comunicator BG Карта

Боите на Барзов

Август 29, 2012 No comments

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Ауто Сървиз са сервизи,  занимаващи се с тенекеджийство, бояджийство на всички видове леки и лекот...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext