Menu

Ваканционен клуб Белведере

Добави към любими
Контакт Адрес: София, ул. Николай Островски 6
comunicatorbg.com/belvedere.html
Добавена 2013-04-02 02:28:50

Описание

Ваканционен клуб Белведере - Банско

Ваканционен клуб БЕЛВЕДЕРЕ е разкошен комплекс от затворен тип със супер луксозни апартаменти и вили, осигуряващ пълна гама от най-висок клас удобствар, съоръжения за отдих и развлечение в свободното време, прекрасно разположен в сърцето на първокласен район на Банско разгръщащ се върху територия от 18 декара, само на 400 метра от кабинковия лифт и отдалечен на няколко минути от  центъра на курорта. С откриващата се поразителна гледка към върховете на Пирин планина, Ваканционен клуб БЕЛВЕДЕРЕ е първокачествен комплекс за туризъм, отдих и развлечение в района и със сигурност има всички предпоставки да бъде сред най-търсените ваканционни дестинации в Банско – първия ски и голф курорт в България.

Консултиран от екипа на Макс Консулт.БГ и проектиран от архитекти на “Арт Ню Вижън” ООД, Ваканционен клуб БЕЛВЕДЕРЕ се простира в пет блока луксозни апартаменти и самостоятелни свързани вили и представя едно многообразие на удобства и съоръжения за забавление, спорт и СПА.

Никакви компромиси няма да бъдат правени с отличните постижения в строителството, качеството на материалите, или на стандартите при приключване на обекта. Инвеститор на Ваканционен комплекс БЕЛВЕДЕРЕ е високо уважавана международна компания с повече от 15 години бизнес практика в България. Изпълнител на строителството е АТ "Инженеринг-2000" ООД, надзор от "Делта Консулт "ООД Благоевград, цялостна реализация и контрол по изпълнението е възложено на Макс Консулт.БГ

Собственост във Ваканционен комплекс БЕЛВЕДЕРЕ означава много повече от притежание на прекрасен планински апартамент или вила в най-чудесния ски и голф курорт на Балканите – това също така означава достъп до пълна гама удобства и развлечения.

 Нощувки Банско

Място

София
ул. Николай Островски 6

Comunicator BG Карта

МИМО СТИЛ ЕООД

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД…

Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим ...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext