Menu

СТМ Ай Ди Консулт ЕООД

Добави към любими
Контакт Адрес: София, ул. Драгшан 5
comunicatorbg.com/ai_di_consult.html
Добавена 2013-03-18 01:14:14

Описание

Трудова медицина Ай Ди Консулт ЕООД - София

Службата по трудова медицина при “АЙ ДИ КОНСУЛТ» ЕООД е създадена през 2004 г. с лиценз № 292 от МЗ.

Фирма АЙ ДИ КОНСУЛТ ЕООД съществува от 2000 година и се наложи на пазара с професионализма на екипа си, точност, прецизност и коректно отношение към клиентите, изпълнение на договорите в срок и на конкурентни цени.

Фирма „АЙ ДИ КОНСУЛТ” ЕООД е консултантска фирма, лицензирана и специализирана за дейности по осигуряване на здравословни  и безопасни условия на труд на работните места; обучение по здраве и безопасност при работа; профилактични медицински прегледи за опазване здравето и работоспособнсотта на работещите.        

Експертната ни дейност е насочена към Опазване и управление на околната среда и здравето на хората; разработване на документация за внедряване на международни стандарти по околна среда, хранене и условия на труд.

Фирмата осигурява и комплексно обслужване на работодателите по отношение опазване здравето на работещите и състоянието на околната среда във връзка с дейността на предприятията, както и счетоводно обслужване на същите.  

Фирмата разполага с мобилни екипи за осигуряване на удобство на работодателите и инвеститорите при реализиране на съвместните ни договори.

За удобство на чуждестранните инвеститори и работодатели в България, всички дейности и услуги на „АЙ ДИ КОНСУЛТ” ЕООД могат да бъдат извършвани на български, английски и немски език.

Трудова медицина София

 

Място

София
София, ул. Драгшан 5

Comunicator BG Карта

Гостоприемница Балова Шума

Юли 04, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в едноименния мемориален комплекс над с. Гаврил Геново, общ. Георги Дамяново, обл. Монтана, увеко...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext