Menu

Агенция за недвижими имоти Орбита

Добави към любими
Контакт Адрес: София,ул.Генерал Паренсов 16 А
comunicatorbg.com/orbitabg.html
Добавена 2013-03-30 00:30:53

Описание

Агенция за недвижими имоти Орбита - София

“ОРБИТА” е динамично развиваща се компания в областта на консултантските услуги, която предлага на своите клиенти пълен обем консултации, управление, правен и маркетингов анализ на търсенето и предлагането на пазара на недвижими имоти.

 

"ОРБИТА ”     е специализирана в управлението и реализацията на чужди и български инвестиции. Авторитетът и се гради на базата на аналитичния подход и познаването на специфичните условия на пазара на недвижимите имоти. Сред клиентите и са множество чуждестранни компании с интереси на територията на Република България.  

 

Безспорният авторитет на компанията се дължи предимно на професионализма, нестандартния и индивидуален подход към клиентите и динамичността на екипа на  “ОРБИТА”. Служителите са предимно млади, високо образовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си един завършен, прецизно подготвен и представителен анализ на пазара, да посредничат при осъществяването на сделките и ги  гарантират с оглед интереса на клиентите. Екипът има задълбочена и широкоспектърна езикова подготовка, както и познания в областта на законодателството на Република България и в правната система на други държави.
Тези качества позволяват на компанията да извършва консултантска дейност и посредничество в полза на чуждестранни физически и юридически лица.

 

Изцяло в темповете на новото време, екипът е квалифициран и ползува всички нови по вид и характер комуникации, като непрекъснато обновява възможностите си за диалог с клиентите като пряк и непряк контакт.  

 

“ОРБИТА” .   разполага освен с постоянен екип, така и с асоциирана група консултанти: икономисти, юристи, архитекти и други специалисти , които биват привличани в интерес на клиентите на компанията.

Агенция за недвижими имоти Орбита


Недвижими имоти София

Агенции за недвижими имоти София

Място

София
ул.Генерал Паренсов 16 А

Comunicator BG Карта

Боите на Барзов

Август 29, 2012 No comments

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Ауто Сървиз са сервизи,  занимаващи се с тенекеджийство, бояджийство на всички видове леки и лекот...

Read more

Линкове

Боите на Барзов

Aвтосервизи  Пелахром  България и Даймънд Аут...

Август 29, 2012 No comments

Гостоприемница Балова Шума

Гостоприемница Балова Шума е разположена в ...

Юли 04, 2012 No comments

МИКС БИЛД ООД

  Фирма "МИКС БИЛД" ООД е създадена през 2...

Юли 30, 2012 No comments

МИМО СТИЛ ЕООД

Нашите мебели са с високо качество, което се ...

Юли 30, 2012 No comments

pretext

posttext